به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از هرمزگان ،سید رضا امیرزاده مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت:تولید محصولات خارج از فصل در هرمزگان امسال ۲۰ درصد بیشتر از مدت مشابه پارسال است.
وی افزود:استفاده از بذراصلاح شده، تامین نشاء سالم، آبیاری تحت فشار و رعایت اصول فنی از مهمترین عوامل افزایش تولید است.
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت:امسال یک میلیون و ۹۵۰ هزارتن محصول خارج از فصل در ۱۵۹ هزار هکتار از زمینهای کشاورزی استان تولید شده است.
سید رضا امیرزاده افزود: بادمجان، گوجه فرنگی، خیار، کلم، فلفل، طالبی، هندوانه و لوبیا سبز از مهمترین محصولات خارج از فصل در استان است.
وی گفت:شهرستانهای بندرعباس، میناب و رودان از مناطق مهم کشت محصولات خارج از فصل در هرمزگان است.
امیرزاده گفت: محصولات برداشت شده علاوه بر تأمین نیاز استان، به استانهای تهران، اصفهان، فارس، قم، خراسان رضوی، آذربایجان شرقی و غربی فرستاده و به کشورهای حاشیه خلیج فارس هم صادر میشود.
انتهای پیام/ف