تولید محصولات خارج از فصل در هرمزگان امسال ۲۰ درصد بیشتر از مدت مشابه پارسال است.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از  هرمزگان ،سید رضا امیرزاده مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت:تولید محصولات خارج از فصل در هرمزگان امسال ۲۰ درصد بیشتر از مدت مشابه پارسال است.

 وی افزود:استفاده از بذراصلاح شده، تامین نشاء سالم، آبیاری تحت فشار و رعایت اصول فنی از مهم‌ترین عوامل افزایش تولید است.

 مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان گفت:امسال یک میلیون و ۹۵۰ هزارتن محصول خارج از فصل در ۱۵۹ هزار هکتار از زمین‌های کشاورزی استان تولید شده است.

سید رضا امیرزاده افزود: بادمجان، گوجه فرنگی، خیار، کلم، فلفل، طالبی، هندوانه و لوبیا سبز از مهم‌ترین محصولات خارج از فصل در استان است.

وی گفت:شهرستان‌های بندرعباس، میناب و رودان از مناطق مهم کشت محصولات خارج از فصل در هرمزگان است.

امیرزاده گفت: محصولات برداشت شده علاوه بر تأمین نیاز استان، به استان‌های تهران، اصفهان، فارس، قم، خراسان رضوی، آذربایجان شرقی و غربی فرستاده و به کشور‌های حاشیه خلیج فارس هم صادر می‌شود.

انتهای پیام/ف

افزایش تولید محصولات خارج از فصل در هرمزگان

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.