محمد راه انجام رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان نهبندان در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند ،گفت: کنترل و نظارت بهداشتی فرآوردههای خام دامی در تمام مراحل تولید و استحصال، حمل و نقل و عرضه در دستور کار دامپزشکی قرار دارد.
وی افزود: بازرسین بهداشتی شبکه دامپزشکی در پی بازرسیهای روزانه از دامهای ذبحشده در کشتارگاه این شهرستان، لاشه دو نفر شتر به وزن ۲۸۰ کیلوگرم را به دلایل لاغری مفرط، تبدار بودن و همچنین مرطوب بودن لاشهها غیر قابل مصرف انسانی تشخیص دادند و معدوم کردند.
راه انجام گفت: با ذبح بهداشتی شتر در کشتارگاه شهرستان بیش از ۲ هزار کیلوگرم گوشت قرمز سالم و بهداشتی تولید شده است.
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان نهبندان بیان کرد: شهروندان در زمان خرید گوشت قرمز به مهر و برچسب دامپزشکی بر روی لاشه که نشان دهنده تاریخ تولید و انقضاء و همچنین جنسیت لاشه است دقت کنند و در صورت مشاهده هرگونه تخلف و یا موارد مشکوک در مراکز تهیه، تولید و عرضه فرآوردههای خام دامی، مراتب را به شماره تلفن ۳۲۶۲۲۳۵۷ شبکه دامپزشکی اطلاع داده تا در اسرع وقت رسیدگی شود.
انتهای پیام / ط آ