به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان، حجت الاسلام والمسلمین علی ذوعلم عصر سه شنبه در آئین بزرگداشت مقام معلم در سالن اجتماعات شهید مطهری سمنان افزود: در بین دانش آموزان باید قدرت تفکر و تعقل به گونهای تقویت شود تا فرد خود با قدرت اندیشه در گفتمانها تصمیم بگیرد.
وی ادامه داد: باید مجال سئوال و انتقاد کردن به دانش آموز داده شود تا در یک روند آموزشی فکورانه قرار بگیرد چرا که بی شک با این روش هدف پرورش فکری و عقلانی محقق میشود.
معاون وزیر آموزش و پرورش ابراز داشت: نظام آموزشی تست محور و حفظ محور، مهترین مانع تقویت قدرت تفکر و تعقل است، اما اکنون اولیای دانش آموزن بدنبال آموزش علم محور، حفظ کردن و کنکور هستند و این دیدگاه باید اصلاح شود.
ذوعلم تصریح کرد: معلمان برای آموزش ارزشهای دینی و اسلامی که در بیانیه گام دوم انقلاب بر آن تاکید شده تلاش کنند.
به گفته وی، آزادی مهمترین ارزش انقلاب اسلامی است، ولی جوانان از آزادی مصادیق اشتباه میپندارند.
وی یادآور شد: غرب با چینش ویترین آزادی به دنبال منحرف کردن افکار است چرا که حرف از آزادی میزند، اما ضد آزادی عمل کرده است.
ذوعلم افزود: نقد در سازمانها ممنوع تلقی میشود، ولی خودسازی در گام دوم انقلاب برای تحقق راهبردها لازم است و باید خودسازی سازمانی مورد توجه قرار بگیرد.
وی اضافه کرد: دانش آموز عملکرد حاکمیت را در رفتار معلم و اولیای مدرسه میپندارد بر همین اساس معلمان در رفتارهای خود در مدارس هوشیار باشند و در استقرار عدالت بکوشند.
معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی کشور گفت: استقرار عدالت در ابعاد مختلف سیاسی، اجتماعی و فرهنگی باید بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد.
به گفته ذوعلم، عرصه تعلیم و تربیت در گام دوم انقلاب برای جوانان تبیین شود و جوانان بدانند که رکن مهم در بیانیه گام دوم انقلاب خودشان هستند.
وی با اشاره به شعار سال ۹۸ افزود: توانمندی و مهارت برای رونق تولید در جامعه باید تقویت شود.
ذوعلم یادآور شد: برای تحقق شعار سال مبنی بر رونق تولید برای جوانان، ارزش کار، تلاش و عرق ریختن تببین شود تا جوانان برای کار در رشتههای فنی افتخار کنند.
وی تصریح کرد: کشور به نیروهای توانمند و معتقد نیاز دارد و ممکن است کمبودهایی وجود داشته باشد، ولی میتوان با استفاده از ظرفیت خیران برای رفع کمبودها استفاده کرد.
ذوعلم اظهار داشت: از ظرفیت خیران در تجهیز هنرستانها استفاده شود چرا که تقویت هنرستانها گام مهم در رونق تولید است.
به گفته وی، تبیین اندیشه شهید مطهری لازمه تبین گام دوم انقلاب است و باید این مهم مورد توجه قرار بگیرد.
وی بیان کرد: برای تحقق گام دوم انقلاب باید دانش آموزان بر اساس زیرساختهای فکری ناب تربیت شوند و ابزار تحقق این مهم تلاش بیش از پیش معلمان است.
معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی کشور ادامه داد: اندیشههای ناب شهید مطهری برای جوانان تبیین شود و صرف شعاری حرف زدن از شهید مطهری کافی نیست چرا که شهید مطهری پاسدار واقعی مرزهای اعتقادی و نگرشی بوده است.
معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی کشور به منظور شرکت در آیین گرامیداشت مقام معلم به استان سمنان سفر کرد.
استان سمنان یک هزار و ۱۰۰ آموزشگاه با ظرفیت پنج هزار و ۳۲۶ کلاس درس دارد و ۱۲۰ هزار دانش آموز و هشت هزار و ۷۰۰ نفر معلم در آن فعال هستند.
دوازدهم اردیبهشت ماه، سالروز شهادت استاد شهید آیت الله مرتضی مطهری که در سال ۱۳۵۸ به دست گروهک منحرف فرقان به شهادت رسید، به عنوان روز معلم و از ۱۲ تا ۱۸ اردیبهشت ماه هفته معلم نامگذاری شده است.
انتهای پیام/ز