به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
مشهد ، حجت الاسلام سید جلال حسینی رئیس سازمان کتابخانه ها، موزهها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی ظهر سه شنبه در مراسم رونمایی از قدیمیترین قرآن جهان در موزه آستان قدس رضوی گفت: ایجاد مرجعیت علمی در جهان اسلام طی سالهای گذشته همواره مورد تاکید مسئولان آستان قدس بوده که یکی از مهمترین بخشهایی که میتواند این مهم را محقق کند
کتابخانه این آستان مقدس است.
وی تصریح کرد: حضرت رضا (ع) در دوران حیاتشان مباحث علمی فراوانی با فرق مختلف داشتند و امروز نیز باید این مسیر ادامه یابد و بارگاه منور رضوی مکانی برای مباحثه بین ادیان و اندیشمندان فرقههای مختلف اسلامی و ادیان آسمانی باشد.
رئیس سازمان کتابخانه ها، موزهها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی گفت: به منظور تحقق این مهم راه اندازی اندیشگاه رضوی در دستور سازمان کتابخانهها قرار گرفته تا محققان، نویسندگان و نخبگان از سراسر دنیای اسلام در این مرکز جمع شده و به بیان نظرات خود بپردازند.
حجت الاسلام حسینی افزود: ایجاد و فعالیت این
اندیشگاه میتواند شاخص مهمی برای تحقق مرجعیت علمی آستان قدس رضوی در جهان اسلام باشد. معتقدیم سرمایهای که در کتابخانهها و مرکز اسناد آستان قدس وجود دارد متعلق به همه مردم ایران و جهان اسلام است و باید تلاش کنیم آنها را به دنیا معرفی کنیم.
وی با اشاره دیپلماسی کتاب در آستان قدس رضوی تصریح کرد: تلاش میکنیم زمینه همکاری با کتابخانههای مطرح کشور و کتابخانههای بزرگ دنیا را با آستان قدس رضوی برقرار کرده و از این مسیر با
پژوهشگران و نویسندگان در سراسر دنیا ارتباط برقرار کنیم.
انتهای پیام//ج.ر
سرمایهای که در کتابخانههای آستان قدس وجود دارد متعلق به مردم است