متخصص تغذیه توصیه می‌کند که ورزشکاران در ماه رمضان مایعات، خرما و مواد برنج‌دار بیشتر مصرف کنند.

سمیه صمدی متخصص تغذیه پیرامون ورزش در ماه مبارک رمضان در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، گفت: اگر ورزشکار برای مدت زمانی ورزش خود را متوقف کند دچار مشکل می‌شود و این تفکر که ورزش را در طول ماه مبارک رمضان متوقف شود، تفکر کاملا اشتباهی است.

وی افزود: در صورت رعایت برخی از نکات در هنگام تمرین و تغذیه مناسب در طول ماه مبارک رمضان مشکلی برای کسانی که ورزش می‌کنند و روزه دارند پیش نمی‌آید.

صمدی گفت: با توجه به برخی از تحقیقات و مقالات، روزه‌داری منافات چندانی با ورزش ندارد و اگر ساعات انجام تمرین‌های سنگین و برگزاری مسابقات بین افطار تا سحر تنظیم شود، مشکل چندانی برای ورزشکار پیش نمی‌آید.

صمدی با بیان این که دو تا سه ساعت پس از افطار زمان مناسبی برای مسابقه است، افزود: بهتر است ورزشکاران افطار سنگینی را صرف نکنند و حدود ۳۰۰ کیلو کالری مواد غذایی برای بدن ورزشکار مورد نیاز است.
 
وی گفت: برای فعالیت‌های ورزشی متوسط که در حد حرفه‌ای نباشد، ماه مبارک رمضان یکی از بهترین فرصت‌ها برای تناسب اندام است.
 
صمدی افزود: در فاصله نزدیک به افطار به دلیل پایین بودن قند خون فرد ورزشکار چربی بیشتری را می‌سوزاند و این امر برای کسانی که به دنبال کاهش وزن هستند، بسیار مناسب است.

وی درباره تغذیه مناسب در ماه مبارک رمضان گفت:مصرف مایعات زیاد، آش و سوپ، خرما، دانه‌ها و مغزها، مواد برنج دار مانند فرنی توصیه می‌شود.
 
صمدی همچنین بهترین زمان برای انجام ورزش‌هایی که نیاز به تمرکز بالایی دارند را حوالی صبح دانست و گفت: عصر‌ها تمرکز ورزشکار پایین‌تر می‌آید به همین خاطر بهتر است ورزش‌هایی که نیاز به تمرکز دارند عصر‌ها و بعد از ظهر‌ها انجام نشود.
 
انتهای پیام/آ
 


ورزشکاران با رعایت اصول تغذیه در ماه رمضان مشکلی نخواهند داشت

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.