به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل، هاشم علایی، مدیرکل استاندارد و تحقیقات صنعتی استان اردبیل گفت: در این طرح که از ابتدای ماه مبارک رمضان آغاز و تا پایان آن ادامه دارد، کیفیت و استاندارد کالاهای پرمصرف کنترل می شود.
وی بیان کرد: با اجرای این طرح، از انواع فرآورده های لبنی از جمله شیر، پنیر و کشک، قند و شکر، زعفران، خرما و روغن مورد مصرف در زولبیا و بامیه که مشمول مقررات استاندارد اجباری و تشویقی هستند، در مراکز عرضه و فروش، بازرسی و نمونه برداری انجام می شود.
مدیرکل استاندارد و تحقیقات صنعتی استان اردبیل تصریح کرد: این طرح به منظور تامین سلامتی و حفظ حقوق شهروندان انجام می شود و در قالب آن کارشناسان و بازرسان شرکت های تائید صلاحیت سازمان ملی استاندارد ایران، کالاهای موجود در بازار را کنترل و اقدام به نمونه برداری کرده و در آزمایشگاه های تائید صلاحیت شده نیز مورد آزمون قرار می دهند تا از سلامت و کیفیت کالای عرضه شده اطمینان حاصل شود.
علایی همچنین از بازرسی مستمر ترازوهای مورد استفاده اصناف مختلف در استان خبر داد و گفت: در این ماه به دلیل تولید و عرضه بیشتر کالاهای مصرفی همچون زولبیا و بامیه، آش و حلیم، اداره کل استاندارد و تحقیقات صنعتی استان، بازرسی، کنترل و آزمون ترازوهای مورد استفاده در مراکز عرضه و فروش را با جدیت بیشتری در دستور کار خود قرار داده و به طور دورهای و مستمر مورد پایش و سنجش قرار می دهد.
انتهای پیام/ع