معاون فنی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری سیستان و بلوچستان گفت: سند توسعه گیاهان دارویی برای این استان با ۱۱ گونه گیاهی با اعتباری بالغ بر ۲۱۷ میلیارد تومان طراحی و تدوین شده است.

سند توسعه گیاهان دارویی سیستان و بلوچستان تدوین شدبه گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ،مسعود ریگی  اظهار داشت: برداشت گیاهان دارویی منوط به اصول اکولوژیکی است و برداشت محصول صرف نزول باران ملاک نیست.

وی افزود: تیم‌هایی در این زمینه وجود دارند که با رصد مراتع و ذخایر ژنیتیکی با توجه به عدم آسیب به مرتع مجوز برداشت گیاهان دارویی را صادر می‌کنند.

معاون فنی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری سیستان و بلوچستان با اشاره به حوزه فرآوری محصولات گیاهی افزود: سند توسعه گیاهان دارویی در قالب حفاظت، احیا، توسعه رویشگاه و بهره برداری صحیح برای این استان برای ۱۱ گونه گیاهی با اعتباری بالغ بر ۲۱۷ میلیارد تومان طراحی و ارائه شده، اما تا زمان تامین اعتبار در قالب پروژه مردمی کار مرتع داری انجام می‌شود.

ریگی حیات مراتع را معطوف به مشارکت مردم دانست و تصریح کرد: ۱۰۳ حوزه مرتع داری در سیستان و بلوچستان وجود دارد که در کشور ۹۴۰ هزار خانوار مجری اینگونه طرح‌ها هستند.

وی در حوزه حمله ملخ‌های صحرایی به نوار جنوبی سیستان و بلوچستان گفت: کار پایش و رصد مراتع در دستور کار است، اما تاکنون مشکل و خسارتی در این حوزه گزارش نشده است.

انتهای پیام/گ

تدوین توسعه گیاهان دارویی سیستان و بلوچستان

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.