به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان، کهرازهی مدیر جهاد کشاورزی میرجاوه اظهار کرد: این شهرستان بدلیل تنوع اب و هوایی مستعد تولید انواع گل و گیاهان دارویی است به همین منظور و در راستای تغییر الگوی کشت و با توجه به شرایط خشکسالی و کم آبی منطقه، طرح کشت گل محمدی کشت بافتی پایه نسترن بصورت پایلوت در سال ۹۵در سطح دو هزار مترمربع در مناطق کوهپایهای دامنه تفتان در روستای سیاه جنگل که اراضی ان قابلیت کشت گیاهان دیگر را نداشتند انجام شد که خوشبختانه با استقبال خوبی از طرف بهره برداران مواجه شدیم.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان میرجاوه گفت: طی سال ۹۷-۹۶یک هکتار افزایش سطح داشتیم و امسال نیز با کمک مدیریت باغبانی سازمان جهادکشاورزی افزایش ۳ هکتاری را در دستور کار داریم.
وی پیشبینی کرد: از این سطح از هر هکتار ۵۰۰ کیلوگرم محصول بصورت گل تازه برداشت شده که از این مقدار ۱۵۰۰ لیتر گلاب استحصال میشود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان میرجاوه دلیل توسعه کاشت این گیاه دارویی را، نیاز ابی کم این گیاه، مقاومت به افات و بیماریها و شرایط نامساعد محیطی و ایجاد اشتغال برای بانوان منطقه در امر برداشت و گلابگیری عنوان کرد.
انتهای پیام/ع