به گزارش خبرنگار
حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان،همزمان با
روز معلم و آغاز هفته گرامیداشت این مقام، معلمان که معمولا مطالبات صنفیشان مغفول میماند با حضور در مقابل ادارات کل آموزش و پرورش ستانها خواستار پیگیری شرایط نظام تعلیم و تربیت و احقاق حقوقشان شدند، آنها در این حضور صنفی مطالباتی از قبیل پرداخت به موقع حقوق، افزایش دستمزد و کاهش تبعیض بین این قشر با سایر کارمندان را خواستار شدند،
معلمانی که از مناطق مختلف و پایههای تحصیلی متفاوت حرفی مشترک برای ارتقا و تثبیت جایگاهشان در جامعه را مطرح میکردند و معتقد بودند باید مطالبات صنفی شان را در این روز نمادین بگویند تا شاید گوش شنوایی پاسخگوی آنها باشد.
این برنامه نه تنها در پایتخت بلکه در برخی دیگر از شهرهای بزرگ مانند یزد، تبریز، ارومیه و همدان هم برگزار شده بود و این بار معلمان شاغل و بازنشسته در برنامهای مشترک خواهان مطالباتی بودند که سالها وعده اجرا برای آن داده شده، اما در عمل اتفاقی نیفتاده است.
این اقدام صنفی معمولا سالهای گذشته هم همزمان با روز معلم انجام میشد و
معلمان مطالبهگر برای پیگیری حقوق و اوضاع و احوال کاریشان در این رویداد شرکت میکردند؛ امسال هم مانند سالهای گذشته این روند ادامه پیدا کرد هرچند مطالبات معلمان نسبت به سالهای گذشته تفاوت چندانی نداشته است و همچنان خواستههای آنها محقق نمیشوند و فقط طرحهایی برای پیگیری این مطالبات روی کاغذ جا خشک کردند.
مطالباتی که اغلب نه تنها در جامعه معلمی بلکه در جامعه دانشآموزی هم میتواند موثر واقع شود؛ مسائلی از قبیل آموزش رایگان کیفی، جلوگیری از خصوصی سازی در آموزش و اجرای همسان سازی دریافتی معلمان که آن هم میتواند تاثیر به سزایی در آموزش دانشآموزان داشته باشد.
البته سید محمد بطحایی وزیر آموزش و پرورش روز گذشته در دیدار با مقام معظم رهبری گزارشی مبنی بر تقویت مدارس دولتی و توجه به موضوع معیشت معلمان را مطرح کرده بود.
انتهای پیام/
اعتراض به عدم پرداخت معوقات فرهنگیان