حریرچی گفت: ارتقای کیفیت خدمات در حوزه بهداشت و درمان باعث افزایش سلامت مردم جامعه می‌شود.

شاخص‌ها در حوزه سلامت اندازه‌گیری می‌شوند/ دستیابی به پوشش همگانی سلامت با هدف دسترسی مردم به خدمات باکیفیتبه گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، ایرج حریرچی قائم مقام وزارت بهداشت صبح امروز در مراسم چهاردهمین جشنواره آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی که در دانشکده پزشکی برگزار شد، اظهار کرد: شاخص‌های مختلفی در حوزه سلامت اندازه گیری شده است و وزارت بهداشت ۱۲۰ شاخص در همین زمینه را مورد بررسی قرار داده است.

وی ادامه داد: طی چند سال گذشته در برخی تعریف‌های حوزه سلامت به توافقاتی در زمینه پوشش همگانی سلامت دست پیدا کرده‌ایم که بر اساس اسناد بالادستی پوشش همگانی سلامت به امضای رؤسای جمهور کشور رسیده است که بر اساس آن خدمات موردنیاز حوزه سلامت مانند مبارزه با دخانیات، پیشگیری از بیماری‌ها، خدمات درمانی و خدمات توانبخشی بدون هیچگونه مشکلی در اختیار همه مردم قرار بگیرد.

حریرچی با اشاره به اینکه پوشش همگانی سلامت بدین معنی است که مردم دچار هزینه‌های کمرشکن و فقرزا نشوند، افزود: خدمات باکیفیت منجر به ارتقای سلامت می‌شوند و وزارت بهداشت به دنبال ارتقای کیفیت خدمات است.

قائم مقام وزارت بهداشت تأکید کرد: در سال ۲۰۱۸ برای اولین بار در گزارش سازمان ملل آمده است که دستیابی خدمات موردنیاز مردم در حوزه سلامت و حفاظت مالی از مراجعه کنندگان یکی از اصول اساسی موضوع پوشش همگانی سلامت است، خوشبختانه طی سال‌های اخیر هزینه‌های کمرشکن در حوزه سلامت در کشور کاهش پیدا کرده است و هزینه‌های فقرزا از ۸۰ صدم درصد به ۵۳ صدم درصد رسیده است.

وی ادامه داد: رتبه ایران در زمینه پوشش همگانی سلامت بهتر از قزاقستان و عربستان است و در حوزه سلامت کمی بالاتر از متوسط دنیا هستیم.

خدمات ایران در حوزه سلامت بالاتر از میانگین دنیا است

حریرچی گفت: خدمات ما در حوزه سلامت بالاتر از میانگین دنیا است اما در برخی از حوزه‌های سلامت کار‌های بهتری باید انجام شود.

قائم مقام وزارت بهداشت افزود: بیمارستان شریعتی در انجام عمل پیوند مغز استخوان پیشتاز است و مرکز درمانی نمادی شیراز بیشترین عمل پیوند کبد را انجام می‌دهد.

وی یادآوری کرد: ایران رتبه ۶۴ دنیا در زمینه ارائه خدمات در حوزه سلامت را دارد اما این رتبه بر اساس گزارش‌های مجامع رسمی به عدد ۸۰ نمی‌رسد و هزینه‌های کمرشکن در بین افراد ثروتمند بیشتر از افراد فقیر است.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار