کوروش پرند رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی در گفتوگو با خبرنگار حوزه فنآوری گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، با بیان اینکه دانشگاه شهید بهشتی در حوزههای مختلفی کار میکند، اظهار کرد: یکی از این حوزهها فناوری اطلاعات و فینتک است و در این حوزهها ۲ شتابدهنده اولیه بوجود آوردهایم.
رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی تصریح کرد: خبر خوش این است که برنامه ریزیهای مختلفی تدوین شده است و بر مبنای آن روی شرکتهای دانش بنیان دانشگاه شهید بهشتی سرمایه گذاریهای مالی انجام میشود.
وی با اشاره به این سرمایهگذاری گفت: انتهای سال ۹۷ و ابتدای سال ۹۸ روی ۵ شرکت سرمایهگذاری انجام گرفت،بااین سرمایهگذاری حداکثر ۷۰۰ میلیون تومان به شرکتی که مورد پذیرش قرار بگیرد، ارائه میشود.
پرند ادامه داد: حدود ۵ تا ۲۵ درصد سهام شرکت به شتابدهنده و ۳۰۰ میلیون تومان به صورت وام یا به شکل دیگری در اختیار شرکت قرار میگیرد و برهمین اساس شرکت میتواند ارتباط خود را با سرمایه گذار خطرپذیر برقرار کند.
رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه شهید بهشتی درباره چگونگی روش کار این برنامه اظهارکرد: در این روش ابتدا افراد به خصوصی در پلت فرم ثبتنام میکنند و پروپوزال خود را ارائه میکنند؛ پس از بررسی اولیه و پذیرش، ملاقات حضوری انجام میشود و اگر طرح مورد پذیرش قرار گرفت، برنامهها انجام میشوند.
وی افزود: چندی پیش اولین تیم وارد شتاب دهنده شد و برنامهریزی جدیدی صورت گرفت؛ البته در حوزه فینتک پتانسیل لازم برای پذیرش ۶ استارتآپ جدید وجود دارد.
انتهای پیام/