حسن اکبری متخصص طب سنتی در گفتوگو با خبرنگار
حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران، درباره تاثیر استفاده از سنگ پا بر بهبود دیابت اظهار کرد: استفاده از سنگ پا یکی از روشهای قدیمی است که فواید بسیاری برای بدن به همراه دارد؛ این ابزار به دلیل مالشی که در ناحیه پاشنه و کف پا ایجاد میکند، خونرسانی این ناحیه را بهبود خواهد بخشید.
وی افزود: کف پا و کف دست دارای مناطقی هستند که از نظر طب فشاری، طب سوزنی و طب سنتی اعمال فشار و یا هر تغییر دیگری در آنها میتواند باعث اصلاح عملکرد قسمتهای مختلفی از بدن شود.
این متخصص طب سنتی گفت: از جمله این مناطق حساس میتوان به پانکراس اشاره کرد که وظیفه تولید انسولین و در پی آن کنترل قند خون را بر عهده دارد؛ استفاده از سنگ پا و اعمال فشار به برخی از نقاط پا میتواند عملکرد این غده را بهبود بخشیده و در نتیجه شما را در کنترل قند خون همراهی کند.
اکبری اظهار کرد: این روش که از روشهای قدیمی و متداول طب سنتی است تاثیری مناسب بر بهبود عملکرد بسیار از نقاط بدن دارد؛ سنگ پای سنتی که اغلب از سنگهای آتش فشانی که به اصطلاح سنگ آذرین نامیده میشود تهیه میشود؛ این سنگها که ساختاری متخلخل دارند میتواند به بهبود خونرسانی در کف پا و جلوگیری از ایجاد برخی از مشکلات بیماران دیابتی جلوگیری کند.
وی بیان کرد: یکی از شایعترین مشکلات بیماران دیابتی اختلالات اعصاب محیطی به خصوص در پاست که با استفاده از سنگ پا میتوان از بروز آنها جلوگیری کرد، همچنین این راهکار طب سنتی نه تنها بیماران دیابتی بلکه همه افراد را در امر کنترل قند خون همراهی کرده و به طور کلی وضعیت بدنی آنها را بهبود میبخشد.
این متخصص طب سنتی تاکید کرد: توجه داشته باشید که سنگ پا باید کاملا شخصی باشد و هر شخص سنگ پای مخصوص به خود را داشته باشد تا از بروز برخی از مشکلات جلوگیری شود؛ سنگ پا نباید در محیط مرطوب نگهداری شود یا بدون شست و شو مورد استفاده قرار بگیرد چرا که میتواند به محل مناسبی برای شد میکروبها تبدیل شود.
اکبری ادامه داد: این ماده مفید باید هر بار بعد از استفاده مورد شست و شو قرار بگیرد و از بقایای پوست پا پاکسازی شود؛ نگهداری نامناسب از این ابزار میتواند به ایجاد عفونت و یا ایجاد زخمهای عفونی در دیابتیها منجر شود.
انتهای پیام/
مزایای استفاده از سنگ پا