معاون فرهنگی وزارت علوم ادامه داد: از همه زنانی که مسئولیتهای دیگری متوجه آنهاست و در عرصه علمی، اجتماعی و فرهنگی نقش آفرین هستند، قدردانی میکنیم.
وی بیان کرد: هدف ما این است که از شخصیتهای فاخر کشور به خصوص زنان تقدیر شود، بانوان نه تنها به عنوان مجموعه برگزیده انتخاب میشوند بلکه تاثیر و پیامدی مثبت دارند و امید به آینده را تقویت میکند؛ ۴۷ درصد جمعیت دانشجویی را زنان تشکیل میدهند و ۲۷ درصد اعضای هیئت علمی بانوان هستند.
غفاری گفت: ما تلاش کردیم از مجموعههای علمی و آموزشی و فناوری کمک بگیریم؛ معاونت ریاست جمهوری، ریاست وزارت علوم، معاونت آموزشی و پژوهشی و بخش مشاور وزیر در امور زنان و بخش انجمنهای علمی کشور در این زمینه فعالیت دارند.
معاون فرهنگی وزارت علوم بیام کرد: امسال برخی بانوان برای جشنوراه خود را کاندید کردند و از آنها دعوت شد در این جشنواره شرکت کنند، بیش از ۵۰۰ نفر دراین رویداد شرکت کردند که این رقم نسبت به سال گذشته بیش از ۲ برابر شده است؛ امید داریم که در سالهای بعد کاندیدها بیشتر شوند و متقاضیان افزایش یابد.
وی گفت: هفته آینده جشنواره علم و زن آغاز خواهد شد؛ در این جشنواره از ۱۸ نفر تقدیر میشود و شرکتکنندگان بر اساس امتیازات در ۶ گروه تخصصی رده بندی شدهاند.
غفاری افزود: بحث شورای سیاست گذاری مطرح است و تصمیم بر این شد که در سه گروه سنی داوری را انجام دهیم؛ برای اینکه بتوانیم از افرادی که جوان و تازه کار هستند استفاده کنیم آنها را رتبه بندی کردهایم، ما در نقطه شروع باید صحت سنجی انجام دهیم و ۴۱۶ مورد بررسی شدند.
وی افزود: با توجه به تغییرات نسلی افراد زیر ۴۰ سال بیشتر مشتاق به شرکت در جشنواره هستند و تعداد آنها به ۳۲۳ نفر میرسد؛ نیروی جوانتر اشتیاق بیشتری به حضور در جشنواره دارند، ما در این جشنواره امتیاز علمی پژوهشی را در نظر گرفتهایم.
معاون فرهنگی اجتماعی وزارت علوم بیان کرد: خانمها بنا به چرخه زندگی خلأهایی دارند و زمانی که با آقایان مقایسه میشوند میتوان گفت فاصلهای بین آنها وجود دارد پس مشارکت بانوان در جشنوراه امری مطلوب است.
وی گفت: در شورای سیاست گذاری درباره نام جشنواره بحث شد و بیشتر مسئولان و فرهیختگان در این جشنواره شرکت میکنند.
انتهای پیام/