به گزارش خبرنگار حوزه رادیو تلویزیون گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، مراسم افتتاح خبرگزاری ایران پرس و آیین بهره برداری از دو پروژه معاونت برون مرزی، شبکه «العالم سوری» و تلویزیون و رادیو نمای «هوسا» با حضور دکتر علی عسکری رئیس رسانه ملی، در مرکز همایشهای صدا و سیما برگزار شد.
رئیس رسانه ملی در این مراسم با تبریک سال نو واعیاد شعبانیه به حوادث اخیر اشاره و تصریح کرد: ما در این ایام با حادثه سیل مواجه بودیم که البته برکاتی هم داشت و ما در ورای این حوادث همدلی و همراهی مردم را در کنار وحدت ملی و بسیج ملی دیدیم.
وی ادامه داد: امیدواریم با زحماتی که دولت محترم و دیگر ارگانها در کنار بسیج، سپاه و ارتش در این مدت کشیدند بخشی از آلام مردم برطرف شود و زندگی آسیب دیدگان به شرایط عادی برگردد.
علی عسکری همچنین با اشاره به اقدام آمریکا در قرار دادن نام سپاه پاسداران در فهرست گروههای تروریستی گفت: اقدام زشت، غلط و سفیهانه آمریکاییها برای ما برکاتی داشت و دیدیم که ۸۰ میلیون ایرانی گفتند ما هم سپاهی هستیم. آنها میخواستند شکافی را در میان انقلابیون ایجاد کنند، اما دیدند ملت ایران یکپارچه ایستاد و از سپاه حمایت کرد.
رئیس رسانه ملی باتشکر از همکاران معاونت برون مرزی که با وجود همه تنگناها و مشکلات در حال تلاش هستند، اظهار داشت: همکاران معاونت برون مرزی در درون کشور برای مخاطبان سربازان گمنام هستند. برنامه سازان دو شبکه پرس تی وی و العالم وسعت کارشان موثر و فوق العاده است و چون در داخل کشور کمتر شناخته شده اند، گمنام مانده اند. در حالی که از غربیترین نقاط دنیا تا شرقیترین مناطق را تحت تاثیر قرار داده اند.
وی افزود: جا دارد در اینجا از زحمات همه آنها تشکر کنم که با سختی و مجاهدت بخش بزرگی از این رادیو و تلویزیونها را اداره میکنند و امیدوارم بتوانند صدای انقلاب و اسلام را به اقصی نقاط دنیا برسانند.
رئیس رسانه ملی در ادامه با اشاره به نقشه دشمن در سال گذشته، گفت: سال ۹۷ دوره خاصی بود. دشمن برای انقلاب اسلامی خوابهایی دیده بود و خیالاتی کرده بود، ولی همه نیروهای رسانه ملی زحمت کشیدند و اجازه ندادند که آنچه در خیالات آنها برای آشوب در کشور بود، محقق شود و ما با اقتدار جشنهای چهلمین سال انقلاب را برگزار کردیم.
رئیس رسانه ملی اظهار کرد: پس از ۲۲ بهمن، بیانیه گام دوم مقام معظم رهبری منتشر شد و نگاهش تماماً به آینده بود. این بیانیه بسیار حکیمانه، عمیق و منسجم است و باید آن را سرلوحه کار خود قرار دهیم. امیدواریم بتوانیم براساس بیانیه عمل کنیم و آن را دستمایه ایده و اندیشه مان قرار دهیم.
وی با بیان اینکه مقام معظم رهبری سال ۹۸ را سال رونق تولید نامگذاری کردند، تصریح کرد: ما در جنگ اقتصادی هستیم و دشمنان قصد تخریب ما را دارند، اما پادزهر آن همین تاکید مقام معظم رهبری یعنی رونق تولید است. همه باید برای رونق تولید ملی برنامهریزی کنیم. بخشی از آن بر دوش رسانههای برون مرزی است که میتواند به ارتقای اقتصاد کمک کند.
رئیس رسانه ملی در ادامه سخنانش با اشاره به نامگذاری سال ۹۸ گفت: مقام معظم رهبری سال ۹۸ را به نام سال «رونق تولید» اعلام کردند و این اتفاق بسیار مهمی در کشور است. امروز ما در معرض جنگ اقتصادی هستیم و دشمن از یک سال گذشته تخریب اقتصاد را در دستور کارش قرار داده است.
علی عسکری افزود: دشمنان فکر میکنند با تحریم، کشور ما دچار مشکلات میشود، ولی دیدیم که سال گذشته هیچ اتفاقی نیفتاد. آنها تحریمها را ادامه دادند، ولی موفق نشدند چرا که ما پادزهر آن را که تولید ملی بود یافته بودیم و اکنون نیز باید از فرصت بیانیه گام دوم برای صدور پیام انقلاب و صادرات کالاهای خود استفاده کنیم تا به رونق تولید بیش از پیش کمک کنیم.
علی عسکری تاکید کرد: سال ۹۷ سال کالای ایرانی نامیده شد و واقعاً تاثیرگذار بود مردم بیشتر سراغ تولیدات ایرانی رفتند و کیفیت تولیدات بالا رفت.
وی افزود: شبکههای برون مرزی بستر مهمیبرای تحقق شعار سال هستند و میتوان با تبلیغ کالاهای ایرانی در شبکههای برون مرزی مسیر صادرات را از این طریق هموار کنیم و با صادرات رونق تولید را به معنای واقعی رقم بزنیم.
رئیس رسانه ملی افزود:. عراق، روسیه و دیگر همسایههای ما بهترین بستر برای صادرات هستند و این مهم میتواند بر دوش شبکههای برون مرزی قرار داده شود.
رئیس رسانه ملی با تشکر از افتتاح طرحهای معاونت برونمرزی گفت: راه اندازی شبکه «العالم سوریه» ارتباط خوبی را بین مردم ایران با ملت سوریه برقرار خواهد کرد. این طرح تثبیتکننده خون شهدا و موفقیتهایی است که شهدا برای ما خلق کردند و اگر در این زمینه کار رسانهای انجام نمیشد، ممکن بود خدای نکرده آن زحمات را خدشه دار شود.
علی عسکری با اشاره به راه اندازی خبرگزاری «ایران پرس» هم گفت: این خبرگزاری نیاز به برنامه ریزی جدی و توجه بیشتری دارد و از همه دوستان تشکر میکنم که کمک کردند این خبرگزاری تصویری با امکانات حداقلی کار خود را به خوبی انجام دهد و ما نیز از آنها حمایت میکنیم.
وی در ادامه با اشاره به راه اندازی شبکه «هوسا تیوی» افزود: بسیاری از مسلمانان با این شبکه ارتباط برقرار میکنند؛ چرا که این ۲۰۰ میلیون نفر به این زبان سخن میگویند و فقط بخشی از آنها به انگلیسی و فرانسه مسلط هستند. ما امیدواریم این شبکه هم توفیق یابد و ان شاء الله به بهترین وجه بتوانیم اهداف اسلام و انقلاب را پیگیری کنیم.
رئیس رسانه ملی در پایان با تشکر از معاونت برون مرزی گفت: امیدوارم در آینده شاهد تاثیرات این حرکت رسانهای باشیم و صدای ما به مناطق جغرافیایی بیشتری برسد.
انتهای پیام/