عزیزاله شهیدی فر رئیس سازمان
جهاد کشاورزی مازندران در گفتگو با خبرنگار
گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از
ساری ، گفت: با پیگیریهای انجام شده در مرحله نخست ۱۵۸ میلیارد تومان در قالب کمک بلاعوض مصوب شد که تاکنون ۵۰ درصد آن به استان تخصیص پیدا کرد.
وی افزود: با برآورد اولیه از
خسارت سیل در مازندران، ۵۸۷ میلیارد و ۵۰۰ هزار تومان به کشاورزی استان خسارت وارد شد که بررسیهای میدانی و کارشناسی صورت گرفته خسارت بیشتر از این عدد را نشان میدهد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: در بخش زراعت شامل برنج، گندم، جو و کلزا ۱۲۴ میلیارد تومان، باغبانی شامل مرکبات، توت فرنگی و سیاه ریشه ۲۷۱ میلیارد تومان، دام، طیور و آبزیان ۶۶۵ میلیارد تومان و آب و خاک و امور زیربنایی و تاسیسات ۱۲۶ میلیارد تومان خسارت وارد شد.
شهیدیفر افزود: با پیگیریهای انجام شده در مرحله اول ۱۵۸ میلیارد تومان در قالب کمک بلاعوض مصوب شد که تاکنون ۵۰ درصد آن به استان تخصیص پیدا کرد.
وی گفت: ۴۵۰ میلیارد تومان
تسهیلات ارزان قیمت برای جبران بخشی از خسارتهای وارده به بخش کشاورزی استان در دستورکار قرار گرفت.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران افزود: در سیل اخیر ۷۳ هزار هکتار اراضی زراعی و ۱۸ هزار هکتار اراضی باغی در مازندران دچار خسارت شدند.
مهدی رازجویان معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار مازندران نیز گفت: تا قبل از وقوع سیل جبران خسارت برای بخش کشاورزی نداشتیم، اما در پی این بحران کمکهای بلاعوض و تسهیلات کم بهره برای این بخش اختصاص پیدا کرد تا مشکلاتی که برای کشاورزان بوجود آمد برطرف شود.
وی افزود: با توجه به اینکه امسال سال "رونق تولید" نامگذاری شده است و بر این اساس فعالیت و شغل غالب استان مازندران کشاورزی است باید هرچه سریعتر زمین و خاک برای این فعالیتها مهیا شود و در این راستا لازم است تسهیلات را به موقع و در اسرع وقت به کشاورزان اختصاص دهیم.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار مازندران گفت: برای پرداخت جبران خسارتها باید زمینهای کشاورزی که دچار خسارت شدند بر اساس میزان تخریب در اولویت قرار گیرد.
رازجویان افزود: با توجه به اینکه در فصل زراعی قرار داریم باید با عدالت، دقت و سرعت کافی تخصیصها به شهرستانهای سیلزده ابلاغ شود.
انتهای پیام/آ
پرداخت خسارت به سیل زدگان مازندرانی