استاندار فارس گفت: مجموعههای خیریه و سازمانهای مردم نهاد فعال در این حوزه باید اشتغال زایی و حرکت در راستای توانمند سازی افراد را در کنار سایر کمکهای مستقیم رد اولویت قرار دهند.
به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، عنایت الله رحیمی استاندار فارس در دیدار با اعضا خانه خیرین فارس با تاکید بر اینکه دست اندرکاران امور خیر از سرمایههای اجتماعی هر جامعه محسوب میشوند، گفت: اقدامات خیر و کمک رسانی به هم نوعان در ابتدا امری انسانی و سپس اسلامی است و در آموزههای اعتقادی و دینی ما مورد تاکید قرار گرفته است.
وی ادامه داد: کمک رسانی و نوع دوستی به صورت متشکل و در چارچوب انجمنها و سازمانهای مردم نهاد نتیجه مطلوب تری در پی دارد.
رحیمی ادامه داد: راه اندازی امور خدماتی به سرمایه کم نیاز دارد و زود بازده است بنابراین میتوان با راه اندازی کارگاههای تولیدی در این حوزه به توانمند سازی افرادی که نیاز به کمک دارند پرداخت.
وی با بیان اینکه در جوامع کنونی توجه به کاهش ناهنجاریهای اجتماعی از اهمیت ویژهای برخوردار است، روابط اجتماعی و انسانی سالم و مناسب را حلقه گم شده همه جوامع دانست و تاکید کرد: بی تردید توجه به تقویت این روابط از سوی سازمانهای مردم نهادو تشکلهای خیریه اثرگذار خواهد بود.
استاندار فارس از فعالیتهای خانه خیرین در کمک رسانی به سیل زدگان در محله سعدی بر لزوم متمرکز بودن کمکها در این منطقه نیز تاکید کرد.
رحیمی با اشاره به اینکه خانه خیرین استان فارس قصد کمک رسانی به مناطق سیل زده در استان خوزستان را دارد، عنوان کرد: با توجه به اینکه استان فارس به عنوان استان معین شهرستانهای شوش و شوشتر انتخاب شده و ستاد مدیریت بحران فارس در این مناطق فعال است ارتباط با این مجموعه در تاثیرگذاری بیشتر کمکها موثر خواهد بود.
وی تصریح کرد: تا کنون کمکهای فراوانی در قالب ماشین آلات سنگین، اقلام و لوازم، مواد غذایی و نیروهای کمک رسانی از سوی استان فارس به مناطق سیل زده خوزستان و لرستان ارسال شده است.
انتهای پیام/م