حسن ضیاءالدینی مدیرکل دفتر سلامت وزارت آموزش و پرورش در گفتوگو با خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره فعالیت سفیران سلامت در مدارس اظهار کرد: در شرایط فعلی ۲ میلیون سفیر سلامت در کشور داریم که این تعداد از مقاطع تحصیلی مختلف هستند و از ظرفیت آنها برای آموزش سلامت استفاده میکنیم.
وی ادامه داد: با توجه به کمبود مربی بهداشت و مراقبان سلامت در مدارس تصمیم بر این شد تا از ظرفیت دانشآموزان برای ترویج آموزههای بهداشتی استفاده کنیم و بر همین اساس سفیران سلامت از میان دانش آموزان انتخاب شدند تا آموزشهای در حوزه سلامت و بهداشت را به همسالان و حتی خانوادهها ارائه کنند.
مدیرکل دفتر سلامت وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه سفیران سلامت به هیچ عنوان جایگزین مراقبان سلامت در مدارس نخواهند بود، تصریح کرد: این تشکل صرفاً میتواند راه حلی موقتی در جامعه باشد تا حدودی به آموزشهای سلامت و بهداشت در مدارس بپردازیم.
ضیاءالدینی در پاسخ به پرسشی مبنی بر هدفگذاری برای توسعه کمی یا کیفی جمعیت سفیران سلامت اظهار کرد: همواره به دنبال این هستیم که شعار هر دانش آموز یک سفیر سلامت را محقق کنیم و بر همین اساس به دنبال گسترش جمعیت این تشکل هستیم و آموزشهای لازم هم به آنها داده خواهد شد.
وی ادامه داد: بر اساس هدفگذاریهای سالیانه بر آن هستیم تا هر ساله ۱۵ درصد به جمعیت سفیران سلامت اضافه کنیم که البته این امر در صورتی محقق خواهد شد که تأمین اعتبار لازم را داشته باشیم حتی اگر اعتبار لازم وجود داشته باشد میتوانیم این هدفگذاری را بیشتر از ۱۵ درصد توسعه دهیم.
مدیرکل دفتر سلامت وزارت آموزش و پرورش درباره همکاری وزارت بهداشت با آموزش و پرورش مبنی بر توسعه طرح سفیران سلامت در مدارس بیان کرد: چند سالی است که وزارت بهداشت کمکی به آموزش و پرورش نکرده و این طرح را صرفاً آموزش و پرورش پیش برده است و امیدواریم در سالهای آتی وزارت بهداشت همکاری بیشتری با آموزش و پرورش برای توسعه کمی و کیفی طرح سفیران سلامت داشته باشد.
انتهای پیام/