به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان، رحمدل بامری فرماندار چابهار در نخستین نشست شورای اداری چابهار در سال ۹۸ با تبریک سال نو اظهار داشت: تحقق شعار رونق تولید در سواحل مکران زمانی محقق میشود که مجوزهای لازم برای انجام صید بوسیله قایق و لنجها صادر شود.
وی بیان کرد: پتانسیل این منطقه صیادی است و نباید صیادان بیش از ۱۰ تا ۱۵ سال در انتظار یک مجوز صید باشند.
سرپرست فرمانداری چابهار گفت: صدور مجوز صید به لنجها سبب اشتغال مستقیم بیش از ۲۰ نفر در هر لنج و افزایش صید ماهی و تنظیم بازار میشود.
وی تاکید کرد: امسال بایستی تمامی دستگاههای اجرایی و به ویژه بندر، منطقه آزاد و شرکتهای خصوصی برای ایجاد اشتغال، کاهش فقر و محرومیت، رونق تولید و توسعه زیرساختها بیش از پیش تلاش کنند.
سرپرست معاونت استانداری سیستان وبلوچستان و فرمانداری ویژه شهرستان چابهار ادامه داد: در سال گذشته شاهد کلنگ بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی بودیم که امیدواریم هرچه سریعتر عملیات اجرایی آن آغاز و با تکمیل آن شاخصهای سلامت ارتقا پیدا کند.
بامری بر تکریم ارباب رجوع، تکمیل طرحهای نیمه تمام، ارتباط بیشتر با مردم و پیگیری مشکلات، رفع مشکلات بی آبی و توسعه زیرساختهای برق، راه، تلفن و طرحهای هادی روستایی، پیگیری اختصاص اعتبارات استانی و ملی، کمک به سیلزدگان کشور و پیگیری مشکلات فاقدان شناسنامه تاکید کرد.
وی از خدمات ستاد تسهیلات سفرهای نوروزی برای استقبال و ارائه خدمات مناسب به مسافران قدردانی کرد و افزود: همه دستگاههای اجرایی امسال تلاش کردند تا مردم و مسافران شاهد نوروزی امن و با نشاط باشند.
سرپرست معاونت استانداری سیستان وبلوچستان و فرمانداری ویژه شهرستان چابهار ارتباط بیشتر مسئولان با رسانهها را خواستار شد و خاطرنشان کرد: خبرگزاری جمهوری اسلامی ایرنا در ایام تعطیلات نوروزی و سال گذشته خوب درخشیده و اخبار و رویدادها را به خوبی انعکاس داده که جا دارد از دست اندرکاران آن تشکر و قدردانی شود.
نماینده مردم شهرستانهای چابهار، نیکشهر، کنارک و قصرقند در مجلس شورای اسلامی نیز از عملکرد دریابانی و شرکت نفت منطقه چابهار بشدت انتقاد کرد و گفت: متاسفانه قوانین برای این ۲ دستگاه در این منطقه کاملا متفاوت و سلیقهای است.
عبدالغفور ایران نژاد افزود: دریابانی مشکلات زیادی را برای صیادان به وجود آورده و هر روز بهانههایی را خارج از وظیفه و جایگاه خود طرح میکند تا صیاد از رفتن به دریا و انجام صید صرفنظر کند.
وی بیان کرد: شرکت نفت منطقه چابهار نیز هر روز عرصه را برای کشاورزان، صیادان، رانندگان وسائط نقلیه تنگتر و تنگتر کرده و همه مردم را به چشم قاچاقچی سوخت میبیند.
نماینده مردم چابهار در مجلس شورای اسلامی افزایش سهمیه ۲۰۰ لیتری سوخت خودروها به ۵۰۰ لیتر را خواستار شد و افزود: کارت سوخت در جایگاههای عرضه بنزین وجود ندارد و سهمیه فعلی به دلیل طولانی بودن مسافت ها، نبود حمل و نقل عمومی و همگانی، گرما و وضع آب وهوا کفاف نیاز مردم را نمیدهد.
وی با محکوم کردن اقدام آمریکا علیه سپاه پاسداران، نقش مهم سپاه در اقتصاد و امنیت کشور را خاطرنشان کرد
انتهای پیام/ع