به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند ؛ عربشاهی، فرماندار زیرکوه گفت: خیرین ایثارگرانی هستند که در تمام ابعاد زندگی در مفهوم واقعی کمک کننده بوده و اساس و بنیان کار ایثارگری بر پایه کرامت، بخشندگی است که این مهم در ذات خیران نهادینه شده است.
وی افزود: خیرین مدرسهساز بدون چشم داشت و با عشق و علاقه با هدف توسعه علم و دانش فعالیت می کنند و باید این تلاش خیران در سطح امور آموزشی کشور مورد توجه قرار بگیرد.
عربشاهی با بیان اینکه خیرین با بذل ثروت و اندوخته های مادی خود علاوه بر توسعه فضاهای فیزیکی، توسعه معنوی را در کشور رقم میزنند، ادامه داد: ترویج فرهنگ امور خیر در تقویت حس نوع دوستی، کمک و یاری در جامعه و زندگی انسان تاثیر دارد.
فرماندار زیرکوه با اشاره به اینکه همه مردم واقف هستند و در جامعه و فرهنگ ایرانی- اسلامی کار خیر از قدیم الایام مرسوم است، گفت: امروزه خیرین و نیک اندیشان با فعالیت های خیرخواهانه خود توانستهاند در خصوص تربیت و آموزش در بخشهای مختلف جامعه از قبیل تعلیم و تربیت، بهداشت و درمان و حتی کمک رسانی در بلایای طبیعی منشا خدمات و برکات زیادی باشند.
وی بیان کرد: کار خیر ذاتی و در نهان خیران، نهادینه شده است و نقش رسانههای جمعی در فرهنگ سازی و درونی کردن ارزشهای انسانی همیشه مطرح بوده و همواره سعی شده با طرح و برنامهریزی از این رسانه استفاده شود.
عربشاهی با اشاره به اینکه خوشبختانه اشتیاق برای امر خیر خاص مدرسهسازی در مناطق محروم حاصل ارتباط تنگاتنگ و تعاملی بین انجمن اولیا و مربیان، دولت و مردم است، تصریح کرد: رسانههای گروهی باعث تبیین روزافزون اهمیت مشارکت مردمی در امر خیر مدرسه سازی و توسعه فضای آموزشی کشور شده اند و مردم نیز خود به خود در افزایش و تشویق کار خیر تاکنون گام هایی برداشتهاند.
فرماندار زیرکوه اظهار کرد: رسانه های گروهی با معرفی و تبیین گفتمان امور خیر میتوانند باعث ترغیب و تشویق مردم برای سهیم شدن در پیشرفت و اقتدار علمی کشور از طریق حمایت و مشارکت در توسعه اینگونه زیرساختها شوند.
وی با بیان اینکه خیران باید برای سرمایهگذاری در مناطق محروم مخصوصا تامین زیرساخت، فضاهای آموزشی و تجهیزات آموزشی را در دستور کار خود قرار دهند، گفت: در حوزه حاجی آباد و زیرکوه علاوه بر کمبود فضاهای آموزشی و وجود مدارس کانکسی باید تجهیزات و امکانات آموزشی فراهم شود.
منبع: ایسنا
انتهای پیام / ط ا