به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز،سلیمانی معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه گفت: بازرسان بهداشت محیط، این میزان مواد غذایی فاسد و تاریخ گذشته را در ایام نوروز کشف کرده اند.
به گفته علی سلیمانی، این بازرسان، نوروز امسال از یک هزار واحد تهیه و توزیع مواد بازدید داشتند.
وی افزود: بازرسان، فعالیت رستوران ها، کبابی ها، فروشگاه ها، قنادیها و سوپرمارکتها را از نظر رعایت موازین بهداشتی، ارزیابی و بازرسی کرده و در بازرسیها از دستگاههای تشخیص بار میکروبی مواد غذایی استفاده میکردند.
معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی مراغه یادآور شد: نظارت بر اماکن عرضه مواد غذایی در طول سال ادامه دارد و شهروندان میتوانند هر گونه تخلف اماکن و مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی و خوراکی را به بازرسان این دانشکده گزارش کنند.
انتهای پیام/ش