به گزارش خبرنگارگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان ؛حسینعلی نوروزی رئیس گروه بهداشت محیط و حرفه ای دانشگاه علوم پزشکی همدان با اشاره به نظارت و پایش میدانی در طرح سلامت نوروزی اظهار داشت: از ابتدای آغاز برنامه سلامت نوروزی در استان همدان اکیپ های بازرسی بهداشت محیط از 9 هزار و 200 مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی٬ اماکن پذیرایی مسیرراهی و اماکن اقامتی استان بازدید کرده
وی با بیان اینکه با متخلفان برخورد بدون ملاحظه می شود٬ تصریح کرد: از 15 اسفند تا 28 اسفند از 511 مورد سامانه های آبرسانی بازدید شده و هفت هزار و 800 مورد کلرسنجی از شبکههای آبرسانی و استخرها انجام شده است.
وی تصریح کرد: در طول این بازرسی ها 66 مورد از مراکز عرضه مواد غذایی و اماکن بین راهی دارای نواقص بهداشتی تعطیل شده است.
رئیس گروه بهداشت محیط و حرفه ای دانشگاه علوم پزشکی همدان از کشف و معدوم سازی مواد غذای فاسد٬ غیر بهداشتی و تاریخ گذشته خبر داد و گفت: تاکنون 11 هزار کیلوگرم از مواد غذایی ناسالم کشف و معدوم سازی شده است.
نوروزی با بیان اینکه تعداد رسیدگی به شکایات و گزارشات تلفنی مردمی 71 مورد بوده است٬ تصریحکرد: مردم میتوانند از طریق تماس با سامانه 190، شکایات خود را مطرح کنند.
وی گفت: بازرسان بهداشت محیط فعال در طرح سلامت نوروزی٬ 122 نفر هستند. تعداد اکیپ های نظارتی خارج از ساعت اداری نیز 13 اکیپ بازرسی است.
رئیس گروه بهداشت محیط و حرفه ای دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: این طرح به مدت یک ماه اجرایی میشود و تا 15 فروردین ادامه خواهد داشت.
انتهای پیام/ص.ف