وی ضمن یادآوری این مطلب که در ابتدای حادثه سیل، آب آشامیدنی ۱۴۵ روستا قطع شده بود و با تلاش شبانه روزی اکیپهای فنی و اجرایی شرکت به صورت موقت وصل شد، اضافه کرد: جمعیت این روستاهای بهرهمند از آب شرب سالم و بهداشتی ۱۵۷ هزار و ۸۶۷ نفر است.
هرمزی افزود: تاکنون آب شرب ۳۸۷ روستا به طور موقت و دائم وصل و مابقی روستاها (هشت روستا) به علت آبگرفتگی تاسیسات و تخریب ۱۰۰ درصدی با تانکر سیار و ثابت عملیات آبرسانی میشود و عملیات اجرایی آن هم در درست اقدام است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی گلستان حجم عملیات اجرایی تاکنون در زمینه خطوط انتقال و شبکه را نزدیک به ۱۰ کیلومتر ارزیابی کرد و گفت: این عملیات به صورت موقت و به منظور رفع مشکل قطعی آب روستاهای حادثه دیده، انجام شده است.
هرمزی از تهیه بیش از ۲۰ کیلومتر لوله پلی اتیلن جهت خطوط آبرسانی برای روستاهای حادثه دیده خبر داد و بیان کرد: هزینه تهیه این لولهها بالغ بر ۶ میلیارد ریال بوده است.
وی ضمن تاکید به توزیع آب شرب سالم و بهداشتی در روستاهای حادثه دیده، گفت: آب شرب در این روستاها پس از نظارت دقیق و نمونه برداری و کلرسنجی توسط ناوگانهای تانکر سیار توزیع میشود.
هرمزی از انجام ۴۲۶ مورد آزمون بر روی آب شرب توزیعی خبر داد و اضافه کرد: خوشبختانه تاکنون هیچ گونه آلودگی در آب مشاهده نشده است.
وی با بیان این نکته که ایستگاههای آبگیری تانکر سیار کاملاً تحت کنترل است، افزود: ۱۲ تیم امدادی و کنترلی و ۶ تیم هم با هماهنگی مرکز بهداشت، کیفیت آب آشامیدنی این روستاها را رصد میکنند.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی گلستان در خاتمه ضمن اشاره به رانش زمین در روستاهای مینودشت، گالیکش و کلاله، اضافه کرد: همچنان این اتفاق به تاسیسات آبرسانی خسارت وارد میکند، اما خدمات آبرسانی به روستاهای این شهرستانها در حال انجام است.
انتهای پیام/م
۸ روستا با تانکر آبرسانی میشود