در فصل بهار بسیاری از افراد به حساسیت بهاره مبتلا می‌شوند، رعایت نکات بهداشتی و رژیم غذایی مناسب از جمله راهکار‌های مقابله با این بیماری است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مهاباد، بهار با تمام زیباییهاش، یک مهمان ناخوا نده دارد آن هم آلرژی و حساسیت فصلی است. 

شمس برهان پزشک عمومی در مهاباد می‌گوید: کاهش قرار گرفتن در معرض مواد حساسیت زا یکی از راه‌های مقابله با این بیماری فصلی است.

وی افزود: چای سبز، کیوی، پرتقال، فلفل تند، کلم بنفش، اسفناج، لیموترش و چغندر از جمله مواد غذایی هستند که علائم حساسیت بهاری را کاهش می‌دهد.

وی ادامه داد: با استفاده از رژیم غذایی و رعایت نکات پزشکی میتوان علائم حساسیت فصل بهار را کاهش داد.

انتهای پیام/ج

تشدید حساسیت های فصلی با فرارسیدن فصل بهار

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.