آخرین خدمات حوزه سلامت روان وزارت بهداشت و گروه های سلامت روان دو دانشگاه علوم پزشکی گلستان و مازندران از سوی مدیرکل دفتر سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد وزارت بهداشت اعلام شد.

به گزارش  حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، احمد حاجبی مدیرکل دفتر سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد وزارت بهداشت گفت : پیرو گزارشات قبلی، از روز اول حادثه در مناطق سیل زده اقدامات لازم شروع شده است و براساس شرایط پیش رو ادامه خواهد داشت. 
 
وی اظهار کرد: در این خدمت رسانی تلاش برای پاسخگویی به نیاز های اولیه و اساسی مدنظر بوده است زیرا بدنبال وقوع حوادث غیرمترقبه در ساعات و روزهای اولیه باید به نیازهای اولیه آسیب دیدگان توجه ویژه شود که در مواردی مثل سیل اخیر در استان های شمالی کشور بیشتر از جنس حمایت های اجتماعی است. 
 
حاجبی گفت: ارائه کمک های اولیه روانشناختی، دقت در انتخاب واژه های درست بدنبال وقوع حادثه غیرمترقبه، حمایت های روانی اجتماعی جامعه مدار از طریق توانمندسازی افراد آسیب دیده و مشارکت آنان در اجرای برنامه ها، ارائه مداخلات روانی- اجتماعی به صورت گروهی (که بر روش انفرادی ارجح است) از دیگر اقدامات مدنظر در این حوزه بوده است.
 
وی افزود: حتی الامکان پرهیز از تجویز درمان های دارویی در حوزه سلامت روان با عنایت به اینکه اکثر علائم و نشانه ها بدنبال وقوع اینگونه حوادث واکنش های روانشناختی نسبت به حادثه می باشد موضوعی است که مورد توجه بوده است.
 
حاجبی، حمايت های روانی اجتماعی بر اساس غربالگری فعال جمعيت آسيب ديده و ارائه مداخلات به صورت سياری و تلاش برای دست یابی به افرادی که پیش از وقوع حادثه مشکلات روانشناختی داشته و تحت درمان بوده اند و اتصال آنها به سیستم ارائه دهنده خدمات سلامت روان در راستای تداوم دریافت خدمت را اقدامات دیگری دانست که توسط دفتر سلامت روان معاونت بهداشت وزارت بهداشت و حوزه های سلامت روان دانشگاه های مناطق سیل زده پیگیری می شود.
 
وی در پایان اظهار کرد: با توجه به وقوع سیل در شیراز ، اقدامات لازم ازسوی دفتر سلامت روان وزارت بهداشت و گروه سلامت روان دانشگاه علوم پزشکی شیراز در حال انجام است که اخبار آن متعاقبا اعلام می شود.
 
انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.