محققان اعتقاد دارند ابتلا به حساسیت فصلی و تب یونجه میتواند سبب تقویت سیستم ایمنی بدن شود و به این ترتیب فرد کمتر درمعرض ابتلا به انواع سرطان قرار میگیرد.
حساسیت فصلی یکی از شایعترین مشکلات سلامت به ویژه در فصل بهار بین عده زیادی از افراد است، علامتهای این بیماری شامل آبریزش بینی، عطسههای پی درپی، خارش پوست و گلو، اشک ریزی، سرخی و تورم چشم در برخی افراد است.
کارشناسان دریافتند ابتلای افراد به تب یونجه یا رینیت آلرژیک میتواند سبب محافظت آن ها در برابر ابتلا به انواع سرطان شود، کارشناسان در نظر دارند با بهره گیری از این راهکار در آینده نسل جدیدی از داروها را برای مقابله با سرطان بسازند که سبب تقویت سیستم ایمنی مشابه حالتی میشود که در افراد مبتلا به آلرژی وجود دارد.
در این مطالعه که به وسیله تیمی از پژوهشگران موسسه ملی سرطان آمریکا انجام شده است کارشناسان دریافتند ابتلا به سرطان های گلو، گردن و رحم در افراد دارای حساسیت فصلی یک سوم دیگران است.
کارشناسان در این پژوهش همچنین دریافتند مبتلایان به
تب یونجه بیش از مبتلایان به سایر انواع آلرژی در معرض خطر ابتلا به سرطان قرار دارند، زیرا سیستم ایمنی بدن آنها به شدت تقویت شده است، در اثر تقویت سیستم ایمنی، سلولهای اولیه سرطان کشته و از بین میروند.
زمان بروز تب یونجه بدن گرده بی ضرر گیاهان و گلها را مضر برای سلامت شناسایی میکند و با ترشح ماده شیمیایی هیستامین سعی در از بین بردن آنها دارد که در نتیجه ترشح هیستامین بدن دچار التهاب و عارضههای جانبی همچون عطسه، سرفه و اشک ریزی چشم میشود.
درمان حساسیت فصلی و تب یونجه معمولاً با مصرف داروهای آنتی هیستامین، تزریق واکسن و خود مراقبتی در کنار انجام آزمایش غربالگری شناسایی نوع حساسیت انجام میشود.
این مطالعه نشان میدهد سیستم ایمنی بدن انسان توانایی کافی برای حذف و از بین بردن تومورهای سرطانی را دارد و تنها با تقویت سیستم ایمنی بدن میتوان سرطان را از بین برد.
کارشناسان امیدوار هستند در آینده نسل جدیدی از داروها با تقویت سیستم ایمنی بدن سرطان را نابود کنند بدون اینکه نیاز به تزریق و مصرف داروهای شیمی درمانی پرخطر باشد که دارای انواع عارضههای جانبی هستند.
نتیجههای این مطالعه در مجله Cancer Epidemiology، Biomarkers & Prevention منتشر شده است.
منبع:Dailymail
انتهای پیام/