استاندار خراسان شمالی گفت: در سیل اخیر بیش از ۱۷ روستای استان با جمعیتی بالع بر ۱۵ هزار نفر آسیب دید.

۱۷ روستای خراسان شمالی دچار سیل زدگی شدبه گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ، محمدعلی شجاعی در دومین نشست ستاد مدیریت بحران در سال جدید در خصوص آخرین وضعیت روستا‌های سیل زده استان و تدابیر انجام شده اظهار داشت: با تخصیص اعتبارات در سطح ملی می‌توانیم بخشی از نداشته‌های استان را در حوزه مدیریت بحران برطرف کنیم.

وی افزود: مقرر شد تا میزان خسارت ناشی از وقوع سیلاب و تجهیزات مورد نیاز روستا‌ها را برآورد کرده و به وزارت کشور اعلام کنیم تا در چند روز آینده بتوانیم حوزه خدمات رسانی را کامل به سرانجام برسانیم.

شجاعی اظهار داشت: تلاش شده تا با کنترل روان آب و سیلاب بتوانیم شاهد خسارت کمتر مالی و جانی در روستا‌های درگیر سیلاب باشیم ضمن آن که خدمات رسانی‌های متعددی به روستا‌ها در حال انجام است.

استاندار افزود: با توجه به این که وقوع سیلاب و کولاک در این استان بسیار شدیدتر از استان گلستان است، به طوری که ۶۰ تیر برق از دسترس خدمات خارج شدند که با اقدامات انجام شده تعمیرات لازم انجام شد و هم چنین هیچ روستایی مشکل گاز ندارد و راه‌های دسترسی هم برای رفت و آمد عموم بازگشایی شده است.

شجاعی در ارتباط با اقدامات لازم برای عشایر استان نیز گفت: عشایر استان که در مراوه تپه استان گلستان مستقر هستند، هم از طریق زمینی و هم به وسیله بالگرد هلال احمر، امدادرسانی شدند.

اسکان اضطراری ۲۰۰ سیل‌زده خراسان شمالی

معاون سیاسی اجتماعی استاندار خراسان شمالی، با اشاره به وصل شدن برق در روستاهای سیل‌زده خراسان شمالی گفت: ۲۰۰ نفر از روستاها و عشایر استان خدمات اسکان اضطراری را دریافت کرده‌اند.

وی از بسیج شدن تمام نیروهای امدادی، خدماتی و انتظامی در حوزه‌های مختلف خبر داد و گفت: برق و ارتباطات مخابرات در روستاهای متأثر از سیل برقرار شده و مایحتاج ضروری و اولیه مورد نیاز برای ساکنان این منطقه توزیع‌ شده است.

معاون سیاسی اجتماعی استاندار خراسان شمالی، با تشریح اقلام توزیع‌ شده میان ساکنان مناطق سیل‌زده استان افزود: ۲۲۸ تخته چادر امدادی، ۳ هزار و ۵۰۰ قرص نان، دو تن آرد، ۵۰ بسته آب‌ معدنی، ۸۴۵ قوطی کنسرو و ۲۴۰ بسته غذایی در روستاهای سیل‌زده استان در شهرستان‌های مانه و سملقان و راز و جرگلان توزیع‌ شده است.

تامین و توزیع اقلام مورد نیاز عشایر از سوی سازمان هلال احمر

وی ادامه داد: اقلام مورد نیاز عشایر مستقر در این استان نیز به زودی از سوی سازمان هلال احمر تامین و توزیع می‌شود.

استاندار خراسان شمالی تصریح کرد: مواد غذایی، تجهیزات و چادر برای روستا‌های شمال شهرستان مانه و سملقان به خصوص کهنه جلگه ارسال شده هرچند که بخش عمده مشکلات ناشی از جاری شدن سیل به دلیل نبود زیر ساخت‌های لازم در روستاهاست.

وی خاطرنشان کرد: تا ۱۵ ازدیبهشت ماه به تمام دستگاه‌های اجرایی استان زمان داده ام تا در قالب تدوین برنامه‌ای مدون مشکلات این حوزه را برطرف کنند.

انتهای پیام/ف

برچسب ها: آب و هوا ، بارش باران
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.