به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، قرمه سبزی یا نوعی خورش سبزی که با پلو خورده میشود، در بیشتر شهرها غذای مخصوص شب عید به حساب میآید به خصوص در مناطق کوهستانی ایران خورش سبزی برای شب عید مصرف میشود.
بیشتر بخوانید: ۵۹ فوت و فن از "بزرگترین آشپزهای دنیا"
بعضیها اعتقاد دارند که با خوردن این غذا، سال سبز و خرمی خواهند داشت.
اهالی مازندران
خورش قورمه سبزی یکی از معروفترین غذاهای لذیذ ایرانی است. اما همین غذای شناخته شده هم در نقاط مختلف کشورمان به شکلهای متفاوتی تهیه میشود.
خورش قورمه سبزی را با لوبیاها و سبزیهای مختلفی میتوان تهیه کرد و حتی برخی در تهیه آن به جای گوشت قرمز از مرغ استفاده میکنند. رایجترین نوع لوبیا که در قورمه سبزی استفاده میشود لوبیا قرمز است، اما در بسیاری از شهرها از لوبیا چیتی و حتی گاهی از لوبیا چشم بلبلی هم استفاده میشود.
منبع: میزان
انتهای پیام/