معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت:بیش از هزار و ۶۷۵ مورد بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی بین راهی و شهری از زمان آغاز طرح نطارت تاکنون انجام شده است.

۱۶۷۵ بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی انجام شدبه گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان، دکتر سید مهدی طباطبایی معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان اظهار داشت: طرح نظارت بهداشتی نوروزی از ۲۰ اسفند همزمان با سراسر کشور در محدوده زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی زاهدان آغاز و تا ۲۰ فروردین ماه سال آینده ادامه دارد.

وی ادامه داد: ۸۲ بازرس در قالب ۴۱ تیم در این طرح بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و امکان عمومی نظیر هتل‌ها، رستوران‌ها و اماکن بین راهی شهرستان‌های زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی زاهدان نظارت می‌کنند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زاهدان ادامه داد: این طرح با هدف حفظ و ارتقای سطح سلامت جامعه، مسافران نوروزی، پیشگیری از بروز مشکلات بهداشتی و اپیدمی‌های بیماری‌های منتقله از آب و غذا به اجرا درآمده است.

وی خاطر نشان کرد: سامانه گویای ۱۹۰ به طور شبانه روزی آماده رسیدگی به شکایات بهداشتی هموطنان است.

طباطبایی بیان کرد: در بخش حوادث پیش بیمارستانی نیز تیم‌های همیشه در صحنه فوریت‌های پزشکی در این مدت بیش از ۷۶۳ ماموریت اورژانسی انجام داده اند.

انتهای پیام/ع

۱۶۷۵ بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی انجام شد

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار