به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از لرستان، محسن اسدبیگی با بیان اینکه کانونهای سلامت محله یکی از راهکارهایی است که از طریق تعهدنامه وزارتخانههای کشور و بهداشت بهمنظور مشارکت همهجانبه مردم منعقد شده است، اظهار کرد: کانون سلامت محله، تشکل اجتماعمحور محلی است که در آن مردم با هدف ارتقای سلامت خود، خانواده، محله و جامعه مشارکت میکنند.
وی با اشاره به اینکه مشارکت مردم در این کانونها آگاهانه، داوطلبانه، مسئولانه و عادلانه است، افزود: حضور و مشارکت شهروندان در کانون سلامت محلی برای تمام آحاد جامعه یکسان است و هر شخص علاقهمندی میتواند عضو کانون سلامت شود.
معاون اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی لرستان حمایتطلبی و جلب مشارکت مردم در فعالیتهای مرتبط با سلامت، تعیین مسائل اولویتدار محله با هدف ارتقای سلامت ساکنان و محیط محله و روستا، شناخت توانمندیهای مردم و ظرفیتهای بالفعل و بالقوه محله و روستا، تقسیم کار و تشکیل منظم مجمع سلامت محله و پیشگیری و ارزشیابی مصوبات از طریق مشارکتهای داوطلبانه و حمایتطلبی مسئولان، توانمندسازی ساکنان داوطلب همکاری در کانون سلامت محله ازجمله وظایف کانونهای سلامت است، افزود: برای توانمندسازی اهالی محله ابتدا بانک اطلاعاتی جمعیت، ساختارها و منابع محله با همکاری مرکز بهداشت و سایر ادارات محلی، تهیه نقشه اطلس محله، تشکیل بانک اطلاعاتی اعضای کانون، برگزاری نشستهای توجیهی برای جلب مشارکت داوطلبانه شهروندان و توانمندسازی اعضای کانون و... ضروری است.
وی گفت: محل کانون سلامت میتواند خانههای سلامت، شهرداریها و خانه محله سازمانهای شهرسازی، مراکز جامع سلامت و... میتواند باشد و در بحث تقویت کانونهای سلامت شهرداریها نقش اساسی دارند.
انتهای پیام/د