به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از لرستان، شاهدخت فتحی بیرانوند،مدیرکل بیمه سلامتلرستان گفت: طرح نسخه نویسی الکترونیکی همزمان با سراسر کشور روز یکشنبه به صورت پایلوت در شهرستان ازنا آغاز شد.
شاهدخت فتحی بیرانوند افزود: این طرح از طریق ویدئو کنفرانس در سراسر کشور کلید خورد که ازنا به عنوان پایلوت لرستان انتخاب شده است.
وی نسخه نویسی الکترونیکی را عامل مهمی در مدیریت هزینهها دانست و اظهار داشت: همچنین کاهش خطاهای پزشکی و ایجاد مسیر امن از پزشک تا داروخانه دیگر دستاوردهای این طرح هستند.
وی ادامه داد: این طرح در مطبها و مراکز خصوصی طرف قرار داد انجام میشود.
مدیرکل بیمه سلامت لرستان گفت: در اجرای این طرح بانک اطلاعاتی و آرشیو اقدامات قبلی بیمار در خصوص خدمات پاراکلینیک ایجاد میشود و پزشک با اگاهی از خدمات انجام شده در گذشته نسبت به ویزیت بیمار اقدام میکند.
فتحی بیرانوند افزود: لرستان آمادگی دارد سال ۹۸ به عنوان پایلوت نسخه نویسی الکترونیکی، این طرح را در تمامی شهرهای استان اجرایی کند.
وی همچنین حذف دفترچه کاغذی را از دیگر فواید این طرح برشمرد و تصریح کرد: ۴۵۰ هزار جلد دفترچه سالیانه در استان صدور و تمدید میشود که با نسخه نویسی الکترونیکی از این حجم چاپ و به تبع آن قطع درختان نیز جلوگیری خواهد شد.
یک میلیون و ۱۰۰ هزار نفر معادل حدود ۶۰ درصد جمعیت استان تحت پوشش بیمه سلامت قرار دارند و از این مجموع یک هزار و ۱۸۰ نفر بیمار خاص هستند.
اکنون ۶۲۰ مرکز درمانی استان طرف قرارداد بیمه سلامت هستند.
بیمه سلامت پنج صندوق بیمهای کارکنان دولت، روستائیان و عشایر، بیمه همگانی و ایرانیان و سایر اقشار دارد و ۸۵ درصد افراد تحت پوشش بیمه سلامت حق بیمه پرداخت نمیکنند، ولی خدمات خوب دریافت میکنند.
ماهانه ۲۹۸ هزار بار مراجعه سرپایی به ۶۲۰ مراکز درمانی تحت پوشش بیمه سلامت وجود دارد که در این راستا حدود ۶۶ میلیارد ریال هزینه میشود.
۱۰ هزار و ۵۰۰ بار مراجعه بستری در بیمارستانهای سطح استان ماهیانه ثبت میشود که در این راستا حدود ۱۸۷ میلیارد ریال برای بیماران بستری در این سازمان صرف میشود.
انتهای پیام/ب