به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، حسن فخرایی افزود: در ایام نوروز، تمرکز بیشتر بر روی مراکز حساس شامل قنادیها، رستورانها، اغذیهفروشیها، غذاهای بیرونبر و ساندویچفروشیهاست که بر همین اساس از این مراکز نمونهبرداری صورت گرفت.
وی ادامه داد: از ابتدای شروع طرح سلامت نوروزی ۲۳۳ نمونه مواد غذایی برای انجام آزمایشهای مربوط برداشت و به آزمایشگاه فرستاده شد؛ همچنین ۸۱۲ مورد دمای یخچال و محیط، آلودگی سطوح، میزان شوری مواد غذایی و رطوبت محیط با استفاده از تجهیزات پرتابل ارزیابی شد.
رئیس مرکز بهداشت شهرستان بوشهر یادآور شد: مردم میتوانند با استفاده از سامانه شبانهروزی ۱۹۰، موارد و تخلفات بهداشتی مشاهدهشده در شهرستان بوشهر را به مرکز سلامت محیط و کار اطلاعرسانی کنند تا کارشناسان در سریعترین زمان به گزارش و شکایات مردمی رسیدگی کنند.
انتهای پیام/ک