به گزارش خبرنگار حوزه قرآن و عترت گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، ماه رجب با برکت ترین و پرفضلیت ترین ایامی است که مقدمه ای برای آماده سازی ماه مبارک رمضان است.
رسول اکرم (ص) فرمودهاند: «رجب ماه بزرگ خداست و هیچ ماهی در حرمت و فضیلت به پایه آن نمیرسد و قتال با کافران در این ماه حرام است. آگاه باشید که رجب ماه پروردگار است و شعبان ماه من و ماه رمضان ماه امت من است و اگر کسی در ماه رجب حتی یک روز روزه بدارد، خدا را از خود خشنود ساخته و خشم الهی از او دور میگردد.»
یکی از برترین شب های ماه رجب، شب «لیلة الرغائب» است، شبی که به اصطلاح شب آرزوها نام گرفته است و دعا در آن شب بنا به خواسته الهی مستجاب خواهد شد.
بیشتر بخوانید: لیلة الرغائب چه شبی است؟
حجت الاسلام محمد صادق کفیل خطیب و کارشناس امور دینی در گفتگو با خبرنگار گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره جایگاه و بزرگی این شب عزیز در ماه رجب اظهار کرد: برخی از زمان ها دارای نورانیت خاصی هستند، رجب نیز ماه ویژه ای از لحاظ روزه گرفتن و نماز خواندن در این ماه است. پیامبر اکرم (ص) هم در ماه اول رجب فرمودند: «خدایا! به من کمک کن در روزه گرفتن و نماز خواندن در این ماه.»؛ اما جالب است که در ماه رجب برخی از زمان ها مانند لیلة الرغائب ویژه تر از دیگر ماهها است.
وی در ادامه با اشاره به جایگاه ماه رجب در بین دیگر ایام سال، گفت: باید دانست که لیلة الرغائب چه شبی است و چه کسی فرموده است!؟ ما باید به این امید وارد ماه رجب شویم که اعمال آن یک اعمال عبادی است، و هرآنچه در این ماه بر ما وارد شود باید به امید ثواب گام برداریم. اما سوال من این است که خواسته مهم ما چیست؟
این خطیب و کارشناس امور دینی افزود: ما در درخواست حاجات خود، برخی اوقات فقط برای خودمان طلب میکنیم و گاهی هم به قول معروف تک نفره نیستیم و دعا فقط برای خودمان نیست.
حجت الاسلام والمسلمین کفیل در پایان یادآور شد: ظهور امام عصر (عج) سرآغاز زندگی برای همه عالمیان و بشارتی برای همه مستضعفین جهان است. پس بیایم در شب «لیلة الرغائب» در شب امید، در نمازها و دعاهایمان برای ظهور حضرت دست دعا برآییم. انشاالله که بتوانیم این شب را درک کنیم و بدانیم هر گامی که در این ایام برداشته میشود به نتیجهای مطلوب خواهد رسید.
بیشتر بخوانید: دلیل نامگذاری لیلة الرغائب چیست؟
گفتنی است؛ در روایت لیلة الرغائب آمده است، اولین پنجشنبه ماه رجب روزه گرفته شود و در شب جمعه، بین نماز مغرب و عشاء دوازده رکعت نماز اقامه شود که هر دو رکعت به یک سلام ختم میشود و در هر رکعت یک مرتبه سوره حمد، سه مرتبه سوره قدر، و دوازده مرتبه سوره توحید خوانده میشود.
پیامبراکرم (ص) در فضیلت این نماز میفرماید: «کسی که این نماز را بخواند، شب اول قبرش خدای متعال ثواب این نماز را با زیباترین صورت و با روی گشاده و درخشان و با زبان فصیح به سویش میفرستد. پس او به آن فرد میگوید:ای حبیب من، بشارت بر تو باد که از هر شدت و سختی نجات یافتی».
هزینه دارو ودرمان خیلی بالا است
همین چندر غاز حقوق خرج دکتر نشود صلوات
جاهای کسانی پارسال بودند و امسال در قید حیات نیستند خالی