به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ، مستوفی مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو علوم پزشکی کرمانشاه گفت: در ایام نوروز ۱۰ اکیپ بازرسی متشکل از کارشناسان نظارت بر مواد غذایی بر واحدهای تولیدی و واحدهای کارگاهی دارای پروانه بهداشتی درحوزه مواد خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی نظارت خواهند داشت.
وی افزود:در سطح شبکههای بهداشت و درمان شهرستانها نیز کارشناسان نظارت بر مواد غذایی آماده هستند که نظارت لازم و کافی را در این خصوص اعمال کنند.
مستوفی گفت: با توجه به اینکه در ایام نوروز عرضه سوغات خوراکی کرمانشاه از قبیل: نان برنجی، کاک، نان خرمایی و روغن حیوانی بسته بندی شده رونق بسیار زیادی دارد، تمهیدات لازم برای نظارت بیشتر بر واحدهای دارای شناسه بهداشتی تولید این محصولات در نظر گرفته شده است.
وی ادامه داد: همچنین در هنگام خرید این محصولات و هرگونه فرآورده خوراکی به تاریخ تولید و انقضاء، شماره پروانه بهداشتی و سیب سلامت و نیز شرایط نگهداری آن محصول در مکان عرضه توجه شود؛ و در هنگام خرید کالاهای سلامت محور وارداتی مخصوصاً اقلام آرایشی و بهداشتی خارجی به برچسب اصالت و سلامت کالا دقت لازم به عمل آید.
مستوفی افزود:هموطنان گرامی میتوانند در صورت مشاهده هرگونه مغایرت در محصولات موضوع را با شماره تلفن ۳۷۱۰۶۲۳۲ واحد شکایات مدیریت نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو در میان بگذارند تا در اسرع وقت به شکایت آنها رسیدگی شود.
انتهای پیام/ز