به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، علاوه بر سن، مهمترین علت سفید شدن زوهنگام موها تغذیه ما و کمبودهای تغذیهای است.
گرچه وراثت و افزایش سن، غیر قابل اجتنابند، اما مصرف برخی ویتامینها و مواد معدنی منجر به کاهش سرعت سفید شدن موها میشوند:
ماهی سالمون:
ماهی سالمون حاوی اسید چرب امگا ٣، پروتئین و سلنیوم است. یکی از نکات مهم درباره سلنیوم این است که یک آنتی اکسیدان بسیار قوی بوده و از بدن در برابر رادیکالهای آزاد مضر که مسئول بسیاری از بیماریهای خطرناک و نیز پیری زودرس هستند، محافظت میکند.
شکلات:
شکلات و مخصوصا شکلات نیمه شیرین، دارای ماده معدنی مس است. این ماده معدنی تولید ملانین را افزایش میدهد، ملانین، رنگدانه تیرهای است که به پوست و مو رنگ میدهد.
توتها
یکی از دلایل شهرت توت ها، مقدار زیاد ویتامین ث موجود در آنهاست. وجود این ویتامین برای سلامتی پوست و مو ضروری است. ویتامین ث تولید کلاژن را در بدن افزایش داده و رادیکالهای آزاد مضر را که در پیری زودرس نقش دارند، خنثی میکند. پس خوردن توت، به کاهش روند پیری و حفظ رنگ موها، کمک میکند.
سبزیجات برگ سبز:
این دسته از مواد غذایی، حاوی مقدار زیادی آنتی اکسیدان و فیبر غذایی ھستند. ھمچنین، دارای ویتامین ب هستند که برای تقویت و سلامتی پوست سر، ضروری است. حفظ سلامت پوست سر با کمک شیوه ھای طبیعی و بدون مواد شیمیایی، از مهمترین روشهای جلوگیری از بروز مشکلات مو مثل سفید شدن مو است. ویتامین ب ۱۲ موجود در این گروه از مواد غذایی، به تولید هورمونهایی که در از بین بردن موهای سفید، نقش دارند، کمک میکند.
بادام:
بادام هم مانند شکلات، حاوی ماده معدنی مس است. در ھر واحد از بادام، ویتامین ای و سایر مواد مغذی است که به سلامت پوست، مو و ناخن، کمک میکنند.
منبع: آوای سلامت
انتهای پیام/