جشنواره محصولات صنایع غذایی با هدف گسترش تغذیه سالم در دانشگاه آزاد قزوین برگزار شد.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قزوین ، جشنواره محصولات صنایع غذایی که در دانشگاه آزاد قزوین برگزار شد، ۴۲ گروه دانشجویی دخترو پسر محصولات غذایی تهیه شده از پودر مالت و جوانه گندم را در معرض دید دیگر دانشجویان قرار دارند.

خانم امیری مسئول برگزاری این جشنواره گفت: این جشنواره با هدف گسترش تغذیه سالم، محصولات سنتی و فرصت‌های کارآفرینی در صنایع و مکانیک برگزار شد.

در این جشنواره، نوشیدنی‌هایی برپایه عصاره جوانه جو، دسر‌ها، سمنو، انواع کیک، شکلات‌ها، نان، بیسکوییت، پاستا و رشته آشی عرضه شد.

انتهای پیام/ک

برگزاری جشنواره محصولات صنایع غذایی با هدف گسترش تغذیه سالم

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.