به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، طاهر موهبتی مدیرعامل بیمه سلامت در جمع خبرنگاران اظهار کرد: امسال سه پروژه خیلی مهم را شروع کردیم؛ یکی از کارها پروژه استحقاق سنجی و رسیدگی الکترونیکی در اصفهان بود که عملیاتی شد و پس از نسخه نویسی این طرح را اجرا کرده و تا پایان سال ۹۸ تمام بیمارستانها تحت پوشش این طرح قرار خواهند گرفت.
وی ادامه داد: در نسخه نویسی الکترونیکی بدون ارائه دفترچه کد ملی را وارد میکنید و به راحتی کار خود را انجام میدهید؛ کد ملی که ارائه شد پشت سامانه تجویز هویت فرد بررسی میشود، اینکه هم پوشانی نداشته باشد و کلیه قوانین و راهنمای بالینی پشت تجویز قرار دارد، اگر شرط تخصص دارد، هشدار میدهد و بعد از آن فراخور اینکه داروخانه باشد یا آزمایشگاه کد اچ آی دی پنج رقمی میدهد و میتوانید وارد سامانه شوید.
موهبتی بیان کرد: پیامکی برای فرد ارسال میشود که آیا رضایت داشتهاید یا خیر، آن چیزی که امروز رونمایی شد پایلوت اصلاح رفتاری بوده است و باید تعریف یک تحقیق اجتماعی داشته باشیم، ۳۲هزار شریک اجتماعی داریم و سیستم تشویقی گذاشتیم دوستانی که نسخه نویسی الکترونیک ارسال کنند ۹۰ درصد هزینه آنها را پرداخت خواهیم کرد.
مدیر عامل بیمه سلامت افزود: امیدوارم دنبال فرآیند آی تی باشیم، آی تی مانند سیستم تلفن همراه میماند، دهها کار از طریق تلفن همراه انجام میشود و تنها دغدغه افراد مکالمه نیست بلکه کارهای متفاوتی است که از طریق موبایل انجام میدهند.
وی گفت: در سامانه دارو به طور آنلاین اول اسم دارو را وارد میکنید و کارهایتان را انجام میدهید، این نشان دهنده پیشرفت کار است، باید بتوان کارها را مانیتورینگ کرد، نسخه نویسی الکترونیکی طبیعی است که هم در سرعت کار و مانیتورینگ موثر باشد، در اول سال ۹۸، ۳۰ درصد دیگر استانها را تحت پوشش نسخه نویسی الکترونیکی قرار خواهیم داد.
موهبتی اظهار کرد: گاهی اوقات در حوزه تشویقی پول خواهیم داد و در بحث آیای حداقل ۲۰ درصد باعث کاهش هزینهها خواهد شد، اگر بتوانم از طریق آی تی کارها را انجام دهیم موفق خواهیم شد.
انتهای پیام/