به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، سرهنگ حبیب الله رجبلی رئیس پلیس فتای استان فارس با اشاره به تلاش مجموعه پلیس فتا برای ارتقای امنیت کاربران فضای مجازی، حوزه سلامت را در این زمینه حائز اهمیت فراوان دانست و اظهار داشت: بر همین اساس هرگونه تهدید در این زمینه، با حساسیت و دقت نظر مضاعف، مورد پیگیری قرار میگیرد.
وی با بیان اینکه این چهار فرد متخلف نیز با نشانه گرفتن سلامت مردم، اقدام به شایعه سازی در این حوزه کرده اند، ادامه داد: اینگونه اقدامات، گاه به بهای جان مردم خواهد بود و لازم است با متخلفان، برخورد قانونی شود.
سرهنگ رجبلی همچنین از شناسایی و دستگیری بیش از ۱۰۰ شایعه ساز در دیگر حوزه ها، از ابتدای سال جاری تاکنون خبر داد و گفت: این افراد با جریحه دار کردن افکار عمومی، موجب تنش در جامعه شده بودند که با توجه به جرم بودن اینگونه اقدامات، نسبت به شناسایی و معرفی آنان به دستگاه قضایی اقدام شد.
رئیس پلیس فتای استان فارس در ادامه از رشد ۱۲۰ درصدی جرایم فضای مجازی در استان خبر داد و افزود: ماموران پلیس فتا در فارس توانسته اند بخشی از جرائم سازمان یافته در فضای مجازی را پیش از انجام هرگونه اقدام مجرمانه شناسایی و متخلفان به مراجع قضایی معرفی میشوند.
سرهنگ رجبلی با بیان اینکه طی ۱۱ ماهه نخست امسال به نسبت مدت مشابه پارسال، ماموران پلیس فتای استان توانسته اند، با افزایش کشف ۶۵ درصدی جرائم فضای مجازی، بیش از هزار متهم فضای مجازی را شناسایی و دستگیر کنند، اغلب این متخلفان را مربوط به گروه سنی ۲۰ تا ۳۰ سال معرفی کرد که لزوم افزایش نظارت خانوادهها بر فرزندان را ضروری میسازد.
رئیس پلیس فتای استان فارس، نشانی سایت و پست الکترونیکی پلیس فتا را دریچه ارتباط مردمی برای انعکاس تخلف در فضای مجازی دانست و از هموطنان خواست تا در صورت برخورد با مورد مشکوک در این زمینه، به کمک نشانی اینترنتی cyberpolic.ir، بخش ارتباطات مردمی و یا شماره تلفنهای ۲۱۸۲۷۸۲۱، ۲۱۸۲۷۸۱۵، ۲۷۸۳۰ اطلاعات خود را اعلام کنند.
انتهای پیام/م