رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان رفسنجان گفت: تا کنون هزار و ۱۰۰ هکتار پروژه کشت گیاه آنغوزه انجام شده، این گیاه در صنایع دارویی و دیگر موارد کاربرد دارد.

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، مسعود حیدری پوررئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان رفسنجان گفت: ۸۳۰ هزار هکتار وسعت شهرستان رفسنجان است که از این میزان ۵۶ هزار هکتار مستثنیات  و ۷۰ هزار هکتار عرصه منابع طبیعی می باشد که حفظ آن اراضی واجب است.

وی با بیان اینکه بیشتر سعی داریم تکلیفمان را خوب انجام دهیم و متصرفان را توجیه می‌کنیم تا از دسترسی غیرمجاز به اراضی ملی پرهیز کنند، ادامه داد: این حق بیت المال است و شخص به تنهایی نمی‌تواند از آن استفاده کند با متصرفان هم برخورد می‌کنیم.

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان رفسنجان با بیان اینکه از سال ۹۲ تا کنون کار‌های بسیاری در منابع طبیعی شهرستان انجام شده و در جذب اعتبارات ملی، اعتبارات صندوق توسعه ملی و دیگر منابع تلاش کردیم و جذب سهم یک میلیارد و ۲۵۴ میلیون تومانی به منابع طبیعی شهرستان رفسنجان جان داد، بخشی از این مبلغ صرف احداث دو بند خاکی، اجرای پروژه فضای سبز در عرصه‌های ملی شد و بذر‌ها سبز شدند.

حیدری پور اظهار کرد: سه ماه قبل منابع طبیعی رفسنجان با مس سرچشمه تفاهم نامه‌ای امضا کرد و در این زمینه قرار شد که ۲۰ هزار هکتار که در محدوده آلایندگی است طی برنامه ۵ ساله درختکاری شود که در حال انجام است، همچنین در بحث مبارزه با آفت و امراض گیاهی آفت لورانتوس که درختان را از بین می‌برد تا کنون ۳۰۰ هکتار بین شهرک مس تا کارخانه مس کنترل آفات انجام و ۲۰۰ هکتار هم بذرکاری شده است.

این مسئول بیان کرد: انجام این فعالیت‌ها در قالب اقتصاد مقاومتی بوده و تا کنون یک هزار و ۱۰۰ هکتار پروژه کشت گیاه آنغوزه انجام شده و امسال نیز یک هزار هکتار در دست اقدام داریم تا گیاه آنغوزه را در عرصه‌های ملی کشت دهیم این گیاه در صنایع دارویی و دیگر موارد کاربرد دارد که هر یک کیلوگرم شیره آنغوزه به ارزش یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان و آنغوزه تلخ هم کیلویی بیش از ۲ میلیون تومان ارزش دارد.

انتهای پیام/ی

ارزش  گیاه آنغوزه در صنعت داروسازی کشور

برچسب ها: محیط زیست ، حیات وحش
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار