به گزارش خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
مشهد ، محسن تفقدی معاون پژوهش و فناوری
دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: این نوع سیستم قفسه بندی بر اساس شکل ساختاری که دارد جهت استفاده کاملا بهینه از فضا و ایجاد امنیت بایگانی نمونههای بلوکهای پارافینی، قابل استفاده است و در این سیستم دسترسی کاربر به نمونهها تسهیل شده و یافتن یک نمونه از بین هزاران نمونه ذخیره شده، به آسانی امکان پذیر است.
وی افزود: زیست بانک دانشگاه علوم پزشکی با داشتن ظرفیت و امکانات لازم برای ذخیره سازی نمونهها به اشکال و در دماهای مختلف، این امکان را برای محققان فراهم کرده است تا با کمترین هزینه و بالاترین کیفیت و پشتیبانی، نمونههای حاصل از پژوهشهای خود را با اطمینان ذخیره کنند.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه تأسیس زیست بانکها یکی از تمهیداتی است که دسترسی به نمونههای بیولوژیک را تسهیل میسازد ادامه داد: با وجود زیست بانک میتوان تعداد زیادی از نمونهها را در یکجا گردآوری نمود، نمونه را با دیگران به اشتراک گذاشت، آزمایشهای متعدد بر روی ان انجام داد و یا یک آزمایش را چندین بار تکرار نمود. بدین ترتیب مرحله جمع آوری نمونهها که یکی از دشوارترین مراحل انجام طرحهای تحقیقاتی است کنار گذاشته شده و پروژههای تحقیقاتی با سهولت بیشتری به انجام میرسند.
انتهای پیام//م. ن
بهره برداری از نخستین مخزن بلوکهای پارافینی بافتی کشور در دانشگاه علوم پزشکی مشهد