یهودیان طایفه حسیدی در مراسمی آیینی کوچک‌ترین الاغ را تزیین کرده و ضمن تبرک جستن به آن در محله‌های قدس می‌چرخانند.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  جشنواره آزادی اولین الاغ متولد شده یکی از آیین‌های دینی یهودیان افراطی حسیدی پینسک کارلین است که امسال نیز همانند هر سال در قدس اشغالی برگزار شد.


بیشتربخوانید: قرمزترین جشنی که تاکنون دیده اید


 یهودیان تندرو این مراسم را در محله میئاه شعاریم در قدس اشغالی برگزار کردند و این مراسم یکی از ۶۱۳ قانون ذکر شده در تورات تحریف شده است که یهودیان افراطی به آن پایبند هستند.

یهودیان طایفه حسیدی در این مراسم کوچک‌ترین الاغ را تزیین کرده و آن را بر دوش گرفته و ضمن تبرک جستن به آن در محله‌های قدس می‌چرخانند و گاهی گوسفندی را نیز با آن همراه می‌کنند.

یهودیان افراطی در این مراسم آموزه‌های دینی خود و حرکاتی عجیب و نامفهوم در مقابل الاغ انجام می‌دهند.

منبع: فرارو

انتهای پیام/

مراسم تبرک خر!

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۴۴ ۰۸ اسفند ۱۳۹۷
واقعا که
Iran (Islamic Republic of)
عمار
۲۲:۱۸ ۰۷ اسفند ۱۳۹۷
به راستی که دشمنان انسانیت و بشریت مومنین و مسلمین و حزب الله خیلی خیلی نادانند و ای تعجب ندارد آنان بسیار نادان و بی خرد و جاهل هستند این هم یک نوع دیگر رسوایست . مگر ابلیس و لشکریان شیاطین جن و انسش که جایگاهشان در دنیا رسوایست و در آخرت در جهنم خواهند بود چیزی در مورد رسوایی هم میدانند !!!؟ آنان کلا رسوا هستند در هر دو عالم مخصوصا در کشور غصب شده مسلمانان قدس شریف و کشور سرخ پوستان بینوایان آمریکا که توسط ( کیرستوف کلم ) به اصطلاح کشف شده در صورتی که کشف بوده غصب شده و در پایتخت شیاطین که همان واشیطون = واشیطان بزرگ است . ننگ و مرگ و هزاران هزار درد و مرض و بلیات آسمانی و زمینی بر ابلیس ملعون رانده شده و لشکریان شیاطین جن و انسش باد .