فرمانده انتظامی شهرستان "کاشان" از توقیف یک دستگاه کامیون کشنده تانکردار و کشف ۳۰ هزار لیتر گازوئیل قاچاق خبر داد.

 به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،به نقل از پایگاه خبری پلیس  سرهنگ "علی پورکاوه" فرمانده انتظامی شهرستان "کاشان گفت: ماموران کلانتری ۱۱ "غیاث الدین جمشید" شهرستان "کاشان" حین گشت زنی در یکی از محور‌های مواصلاتی منطقه مربوطه به یک دستگاه کامیون کشنده تانکردار مشکوک و آن را متوقف کردند.

وی افزود: این خودرو حامل مقدار ۳۰ هزار لیتر گازوئیل بود که راننده مدارک گمرکی را ارائه نداد و خودرو و محموله توقیف شدند.
سرهنگ پورکاوه بیان داشت: در این رابطه راننده خودرو دستگیر و پس از تشکیل پرونده برای اقدامات قانونی به مراجع قضائی تحویل داده شد.

فرمانده انتظامی شهرستان کاشان در پایان خاطر نشان کرد: قاچاق پدیده شومی است که علاوه بر خروج سرمایه‌های مادی از کشور، باعث رکود اقتصادی و افزایش بیکاری جوانان کشور می‌شود که از شهروندان درخواست می‌شود هر گونه اخبار مربوطه را از طریق تماس با سامانه ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.

 

انتهای پیام/م 

 

کشف سوخت قاچاق در کاشان

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.