به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، جمشید تقی زاده مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری در نشست معاونان و مدیران ارشد وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با رئیس جمهور اظهار کرد: صندوق بازنشستگی یک میلیون و ۴۲۱ هزار نفر بازنشسته را تحت پوشش دارد و دومین صندوق بیمهای کشور است.
تقی زاده با بیان اینکه میانگین حقوق بازنشستگان کشوری امسال به دو میلیون و ۱۰۰ هزار تومان رسیده است، گفت: امیدواریم با تدبیر دولت و مجلس و اختصاص ۴۵۰۰ میلیارد تومان به بحث همسان سازی حقوق، سال ۹۸ شاهد افزایش بیشتر حقوق بازنشستگان به خصوص در میان حقوقهای کمتر از دو میلیون تومان باشیم.
وی با بیان اینکه شفافیت و پاسخگویی دو شعار و مؤلفه کلیدی دولت دوازدهم است، افزود: با وجود برخی مقاومتها و مخالفتها برای تحقق این شعارها، گامهای جدی و اساسی از سوی نهادهای مختلف به ویژه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و سازمانهای تابعه برداشته شده است.
مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری تأکید کرد: امروز ما در نظام اداری و اقتصادی به شدت نیازمند «انقلاب شفافیت» هستیم و خوشبختانه در دولت تدبیر و امید شفافیت به مثابه یک راهبرد مورد توجه قرار گرفته و ادامه این راهبرد موجب اعتبار بخشی و اعتماد سازی در جامعه میشود.
تقی زاده با اشاره به برخی ساز و کارها که میتواند از فسادها و رانتها و ویژه خواریهای خاص جلوگیری کند، تصریح کرد: اجرای قوانین موجود در زمینه مبارزه با فساد و اصلاح آنها در صورت نیاز، کاهش تصدی دولت در اقتصاد، ارتقای سطح شفافیت در نظام تصمیم سازی و تصمیم گیری دولت، اجرای قانون انتشار و دسترسی آزادانه به اطلاعات، استفاده از ظرفیتهای دولت الکترونیک برای افزایش شفافیت و مبارزه با فساد، تدوین قوانین و به کارگیری ابزارهای لازم برای افزایش نظارت عمومی بر عملکرد و فعالیتها، اصلاح حاکمیت شرکتی در سطح شرکتهای دولتی و ارتقای شفافیت در عملکرد مالی آنها، واگذاری امور به گروههای مدنی به نحوی که از شدت رانتهای اطلاعاتی و مالی کاسته شود و استفاده حداکثری از ظرفیت فضای مجازی برای شفاف سازی عملکرد دولت از جمله این سازو کارها است.
وی ادامه داد: خوشبختانه رویکرد و اراده دولت دوازدهم هم برای اجرای حقوق شهروندی و هم برای مبارزه با فساد این است که همه دولت به خصوص بخش اقتصادی در مدل اتاق شیشهای در معرض دید و قضاوت عموم مردم قرار گیرد تا همه شهروندان مطلع باشند دولت چه کار میکند.
بیشتر بخوانید: افزایش وام ضروری بازنشستگان از ۴ به ۵ میلیون تومان
مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری با اشاره با اهمیت ایجاد شفافیت در حوزه صندوقهای بازنشستگی، گفت: جای بسی خوشحالی است که این نگاه و رویکرد در برنامهها و عملکرد وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در همین مدت قابل لمس است و ما نیز به حمایت و پشتیبانی از این استراتژی آقای شریعتمداری که آغاز حرکتی جدی در مبارزه با فساد و رانتهای اطلاعاتی است، تمام جهت گیریها و برنامههای صندوق را در این مسیر قرار دادیم.
تقی زاده شفافیت را لازمه فعالیتها به ویژه در بخشهای اقتصادی عنوان کرد و گفت: از طریق شفاف سازی میتوان گلوگاه فساد را کنترل و ساختارهای ضدفساد را در مجموعه مستقر کرد.
وی گفت: بخشی از سازوکارهای شفافیت صندوق بازنشستگی کشوری با طراحی و آماده سازی سیستم bi یا سیستم هوش تجاری که کلیه فعالیتهای مالی و اداری، سودوزیان، خرید و فروش، مطالبات، بدهیها، قراردادها، هزینه کردها، معاملات را به صورت شفاف و آنلاین در معرض دید عموم مردم قرار خواهد داد، اجرایی شده و ما عملا دسترسی آزاد به اطلاعات را عملیاتی کردیم.
انتهای پیام/