به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، شرکت گوگل به تازگی با ارسال ایمیلی به توسعه دهندگان خود اعلام کرده که قصد آزمایش یک ویژگی جدید برای دستگاههای اندرویدی را دارد. این ویژگی به صورتی است که بدون پرسش از کاربر و به صورت خودکار، نرم افزارهای از پیش نصب شده را بروزرسانی میکند، این بروزرسانی حتی زمانی که کاربر دستگاه جدید خود را به حساب کاربری گوگل خود متصل نکرده نیز انجام میشود.
این ویژگی بر روی دستگاههایی که از اندروید ۵ (آبنبات چوبی) و بالاتر استفاده میکنند فعال میشود و کاربران میتوانند از آن استفاده کنند. از توسعه دهندگان خواسته شده تا این ویژگی چه با اتصال یا بدون اتصال به حساب کاربری گوگل به خوبی و با روند مطلوب انجام شود.
اگر گوگل چنین ویژگی را به صورت رسمی برای اندروید فعال کند، به مالکان دستگاههای اندرویدی (ورژن ۵ و بالاتر) اجازه میدهد بدون داشتن یا اتصال به حساب کاربری گوگل خود، بروزرسانیهای جدید نرم افزارهای دستگاه اندرویدی خود را به صورت خودکار و بدون وقفه دریافت کنند. در این صورت کاربران در اسرع وقت از ویژگیهای جدیدی که به نرم افزارها اضافه میشوند، بهرهمند خواهند شد، همچنین بروزرسانیها به طور معمول نقایص قبلی نرم افزارها را برطرف میکنند که در این حالت سرعت و امنیت دستگاه اندرویدی افزایش مییابد.
البته این ویژگی میتواند مضر باشد، بروزرسانی نرم افزارها میتواند حجم زیادی از حافظه اصلی را اشغال کند که به خصوص برای دستگاههایی که از حافظه کمی بهره میبرند، مشکل ساز میشود. همچنین یک سری نرم افزارهای اندرویدی نصب شده پیش فرض بر روی تلفن هوشمند یا هر دستگاه اندرویدی دیگر شاید کاربردی برای ما نداشته باشند، و بروزرسانی این نرم افزارها تنها زمان، حجم اینترنت و حجم حافظه دستگاه اندرویدی را اشغال میکند.
در نامه گوگل به توسعه دهندگان آمده است: " در ماههای آتی ویژگی جدیدی در گوگل پلی مورد آزمایش قرار خواهد گرفت که به این برنامه اجازه میدهد تا نرم افزارهای از پیش نصب شده را به صورت خودکار و بدون اتصال به حساب گوگل، بروزرسانی کند. کاربران میتوانند در صورت تمایل این ویژگی را غیرفعال نمایند.
این ویژگی جدید به کاربران تجربه بهتری را ار کار با نرم افزارها میدهد، کاربران قادراند تا در دستگاههای اندرویدی متفاوت از جدیدترین و بهترین ویژگیهای نرم افزارهای خود بهره ببرند. این ویژگی کمک میکند تا هزینه اضافی که شرکتهای نرم افزاری برای پشتیبانی از نسخههای قدیمی اپهای خود پرداخت میکنند را کاهش دهد. "
از آنجایی که اکثر کاربران زمانی که دستگاه اندرویدی خود را درافت میکنند وارد حساب کاربری گوگل میشوند، تصور میشود این ویژگی حجم زیادی از کاربران اندروید را مصرف کند. پیشبینی میشود آزمایش این ویژگی به زودی بر روی تلفنهای هوشمند اندرویدی آغاز گردد.
بیشتر بخوانید: گوشی آینده شیائومی همراه با پردازنده Snapdragon 855 ارائه میشود +تصاویر
انتهای پیام/