به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یاسوج ، احمد عابدینی روز چهارشنبه در نشست شورای روسای آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد در گچساران گفت: برای اجرای این طرح هر سال ۳۰ هزار میلیارد ریال اعتبار نیاز است.
وی بیان کرد: طرح رتبه بندی معلمان از سوی وزارت آموزش و پرورش پس از اصلاح به هیات دولت ارسال شده است.
این لایحه به منظور ایجاد ساز و کارهای لازم برای ارتقای شایستگیهای حرفه ای، منزلت و مرجعیت علمی و اجتماعی معلمان و افزایش انگیزه در راستای ارتقای فعالیتهای آموزشی و پرورشی آنان تهیه شده است.
با این نظام، رتبههای حرفهای برای طبقه بندی معلمان در نظر گرفته میشود و بر اساس هر رتبه، ضرایبی در امتیازات شغل و شاغل و در نتیجه حقوق و مزایا برای آنان لحاظ میشود.
معاون دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش شایسته سالاری در انتخاب مدیران مدارس را از اولویتهای جدی آموزش و پرورش ذکر کرد.
عابدینی افزود: براساس این طرح مدیر هر مدرسه باید حداقل پنج سال سابقه خدمت در مدرسه و سه سال معاونت مدرسه را داشته باشد.
وی قرار دادن مدیران مدارس در فهرست مدیران کشور در لایحه خدمات کشور را راهکاری برای انگیزه دادن به مدیران مدارس برای پیشبرد اهداف سند تحول بنیادین دانست.
معاون دبیرکل شورای عالی آموزش و پرورش تفویض اختیار به استانها را از دیگر برنامههای مهم پیش روی سند تحول بنیادین اعلام کرد.
وی بیان کرد: بخش عمدهای از دستورالعمل طرح جامع نظام مشاوره انجام شده و این طرح تا پایان سال جاری نهایی میشود.
عابدینی تاکید کرد: در این طرح همه مراحل استعدادیابی و هدایت تحصیلی پیش بینی شده است.
وی بیان کرد: تدوین نظام اردوهای دانش آموزی درون شهری و برون شهری شامل اردوهای جهادی و تفریحی نیز از دیگر برنامههای در دست اجرا برای دستیابی به تحقق سند تحول بنیادین است.
مدیرکل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد نیز گفت:۲۴۱ برنامه ملی و ۵۶ برنامه استانی برای تحقق سند تحول بنیادین در این استان در دست اجراست.
هادی زارع پور افزود: حرکت از برنامههای مورد به سوی نگرش جامع، شایسته سالاری در انتخاب مدیران، خیزش از نگاه جزیرهای به سوی راهبردهای ایرانی اسلامی را از جمله برنامههای سند تحول بنیادین ذکر کرد.
استان کهگیلویه و بویراحمد دارای ۱۵۸ هزار دانش آموز و ۱۵ هزار نفر فرهنگی است.
انتهای پیام/غ