قیمت رنگ ساختمان معمولا بر اساس لیتر محاسبه می‌شود و هر لیتر میانگین بین ۳ الی ۴ متر مربع را برای رنگ زدن پوشش می‌دهد.

به گزارش خبرنگار نبض بازار گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، قیمت رنگ ساختمان معمولا بر اساس لیتر محاسبه می شود و هر لیتر میانگین بین 3 الی 4 متر مربع را برای رنگ زدن پوشش می دهد.

دکوراسیون منزل مان بخش مهمی از احساسی که از فضا به افراد انتقال پیدا می‌کند را شامل می‌شود و این نکته بسیار مهمی است که چه عواملی برای تغییر دکوراسیون منزل مان مهم است. گاهی با تغییر اِلمان های کوچک مانند کوسن روی مبل می توانید تغییر ایجاد کنید و گاهی با تغییراتی اساسی و بزرگ مانند تغییر رنگ دیوار ها حال و هوای دکوراسیون تان را تغییر می دهید.

رنگ

تغییر رنگ دیوارها به این دلیل تغییر بزرگ در دکوراسیون تان ایجاد می‌کند که جز سه سطح اصلی در هر فضایی است و علی الخصوص دیوار ها. زیرا بیشترین سطحی که در دیدرس هر فردی قرار می گیرد، سطوح دیوارها است بنابراین احساسی که در افراد ایجاد می کند، بسیار زیاد است. 

معرفی انواع رنگ ساختمانی

رنگ ساختمانی هم مانند دیگر محصولات، عوامل مختلفی دارد که عبارتند از رنگ پلاستیک، رنگ روغنی که خود به دو دسته تقسیم می شود. رنگ روغنی مات و رنگ روغنی براق و همچنین رنگ مولتی کالر و رنگ اکرلیک. در ادامه مطلب همراه ما باشید تا هر یک از انواع آن ها را مورد بررسی قرار دهیم و برای تان شرح دهیم.

رنگ ساختمانی پلاستیک

یکی از پر طرفدار ترین رنگ های ساختمانی، رنگ پلاستیک است که با کیفیت های مختلفی در بازار وجود دارد. رنگ زدن با این جنس به نسبت دیگر رنگ های ساختمانی آسان تر است اما باید نکاتی را نیز قبل از شروع کار و درست کردن رنگ بررسی کنید. مانند غلظت رنگ. زیرا اگر خیلی غلیظ باشد رنگ به راحتی بر روی دیوار پخش نمی شود و پس از خشک شدن رنگ ممکن است که جای قلم مو و یا غلطک بر روی دیوار جای بگذارد و اگر خیلی رقیق باشد، مجبور می شوید چندین بار برای رنگ زدن دیوار اقدام کنید که هم از لحاظ میزان انرژی که صرف می کنید و هم به لحاظ هزینه ای، برای تان مقرون به صرفه نخواهد بود.

از این نوع رنگ معمولا برای رنگ زدن سقف استفاده می کنند و می شود از آن به عنوان پوشاندن نقص در سطحی، استفاده کرد. همچنین رنگ های پلاستیک قابل شستشو نیستند و چون معمولا رنگی که برای دیوار ها استفاده می شود، بهتر است که قابل شستشو باشد، ممکن است برای انتخاب آن کمی تعلل کنید. در ادامه قیمت رنگ پلاستیک را برای شما آورده ایم.

مزایای انواع رنگ های ساختمانی پلاستیک

  • نیازی به حلال های نفتی ندارد.
  • سرعت کار در رنگ آمیزی این کار بالاتر است.
  • رنگ های پلاستیک درجه یک قابل شستشو هستند.
  • به سرعت خشک می شوند.
  • به دلیل نداشتن حلال های نفتی بوی زننده ای ندارند.
  • رنگ های پلاستیک مات است و ایراد دیوار و سقف و سطحی که بر روی آن رنگ می شود را می پوشاند.
  • معایب انواع رنگ های ساختمانی پلاستیک
  • برای سطوح فلزی و آهنی مانند نرده و درو پنجره مناسب نیست.
  • به سرعت کثیف می شوند و قابلیت شستشو زیاد را ندارند و آسیب می بینند.
  • آب را به سرعت به خود جذب می کند.

رنگ


رنگ ساختمانی روغنی

رنگ های روغنی یکی از قدیمی ترین رنگ های ساختمانی به شمار می رود که امروز هنوز هم از آن در رنگ کردن دیوار های ساختمان و فضاهای مختلف استفاده می کنند. رنگ های روغنی به سه دسته تقسیم میشوند. رنگ های روغنی مات، براق و نیمه برق (نیمه مات) که هر شخصی بر اساس سلیقه خود آن را انتخاب می کند. از رنگ های روغنی به عنوان آستر هم استفاده می شود و قابلیت ضد زنگ دارد. در ادامه مطلب به بررسی هریک از انواع آن ها می پردازیم.

رنگ های روغنی مات

این سری از رنگ های روغنی برای سطوح گچی و سیمانی است و به وسیله غلطک و یا پیستوله و قلم مو قابل استفاده است و دارای دوام بسیار بالا و قابل شستشو هستند.

رنگ های روغنی براق

این دسته از رنگ ها دارای ثبات نوری قابل توجهی است و بر روی سطوح فلزی، چوبی، سیمانی و گچی قابل مصرف است و همچنین رنگ های روغنی نیمه براق (نیمه مات) از لحاظ ویژگی میان این دو دسته قرار می گیرد.

مزایای انواع رنگ ساختمانی روغنی

  • مقاومت بالایی دارد.
  • ماندگاری آن بالا است.
  • برای در ها و پنجره ها و سطوح فلزی مناسب است.
  • رنگ های روغنی براق نور را منعکس می کند و سبب روشنایی بیشتر فضا می شود.
  • معایب انواع رنگ ساختمانی روغنی
  • ایرادات زیر رنگ های دیوار مانند موج بر روی دیوار مشخص است.
  • رنگ های روغنی مات مانند رنگ روغنی براق قابل شستشو نیست.
  • پوشانندگی آن بیشتر است و بوی آن نسبت به رنگ براق بیشتر است.

رنگ

رنگ ساختمانی مولتی کالر

این نوع از رنگ ها قابل اجرا بر روی تمامی سطوح است و یک رنگ دکوراتیو محسوب می شود. همچنین با ایجاد یک لایه نازک بر روی دیوار آن سطح را به خوبی می پوشاند. رنگ های مولتی کالر برای سطوحی مانند سیمان، گچ، بتن، آهن، آلمینیوم، شیشه، چوب و سنگ مناسب است.

مزایای انواع رنگ های ساختمانی مولتی کالر

مشکلات سطوح منند موج بر روی دیوار را می پوشاند.
برای فضا های پر رفت و آمد مانند راه پله مناسب است. زیرا که ذرات معلق در هوا را به هود جذب نمی کند.
به سرعت خشک نمی شود.
ضخامت کمی دارد.
بدون بو است.
به راحتی قابل ترمیم است.
قیمت رنگ ساختمان
رنگ ساختمانی اکرلیک

این دسته از رنگ ها برای ایجاد بافت در سطوح محتلف استفاده می شوند و خیلی سریع خشک می شوند. رنگ اکرلیک به دلیل اینکه پایه آن ها حلال آب است به رنگ های روغنی اولویت دارد اما نسبت به رنگ های دیگر از براقیت پایین تری برخوردار است.

مزایای انواع رنگ های اکرلیک

فاقد حلال های نفتی است.
قابل شستشو هستند.
بوی نا مطبوع ندارند.
در برابر رنگ پریدگی و زردی مقاوم اند.
معایب انواع رنگ های اکرلیک
از معایب این نوع از رنگ های ساختمانی می توان به نامناسب بودن آن ها برای استفاده بر روی درب ها و پنجره ها و اقتصادی نبودن آن ها نسبت به قیمت سایر رنگ های ساختمانی اشاره کرد.

رنگ

نکات خرید انواع رنگ ساختمانی

هنگامی که رنگی را برای فضای خانه تان می خواهید انتخاب کنید ممکن است با دیدن کاتالوگ و تنالیته رنگ ها سر در گم شوید و ندانید چه رنگی را انتخاب کنید اما بهتراست معیار تان با توجه به فضایی که می خواهید رنگی برای آن انتخاب کنید، باشد. مثلا اگر برای اتاق خواب می خواهید رنگی انتخاب کنید طبیعتا با رنگی که برای پذیرایی انتخاب می کنید فرق می کند.

استفاده از رنگ های مکمل در یک فضا باعث ایجاد تعادل می شود. می توانید برای اطلاع از رنگ های مکمل از فروشگاهی که خرید می کنید کمک بگیرید.

روش اجرای رنگ کردن به سه حالت قابل اجرا است. قلم مو، غلتک و اسپری. از قلم مو برای جاهایی که نیاز به دقت وظرافت بیشتری دارد استفاده کنید. مانند درزها و روی گچ بری ها. از غلتک برای رنگ کردن سقف و ازروش اسپری کردن برای سطوحی وسیع تر که نیاز به رنگ یکدست و نازک است.

هنگام رنگ زدن تهویه مناسب فراموش تان نشود. رنگ ها به دلیل حلال های نفتی معمولا بوی نا مطبوع و زننده ای دارند و گاهی باعث تنگی نفس می شوند. بهتر است تهویه را جدی بگیرید.

از رنگ های روشن در محیط های کوچک استفاده کنید تا فضا را بزرگ تر نشان دهد.

رنگ

هنگام خرید به قابل شستشو بودن یا نبودن آن دقت کنید.

به زیر سازی سطحی که می خواهید رنگ کنید توجه کنید که مشکلاتی مانند ترک خوردگی، فرو رفتگی و یا نقص در روی سطوح وجود نداشته باشد. قبل از رنگ زدن بهتر است به کمک سمباده، اگر سطوح مشکلی دارد بر طرف شود. قبل از شروع رنگ زدن بهتر است که تمامی کلید، پریزها و دستگیره درب ها باز شود و به طور مجزا تا پایان و اتمام کار نگهداری کنید و پس از خشک شدن رنگ دیوار اقدام به نصب آن ها کنید.

رنگ را قبل از شروع کار به میزان لازم درست کنید تا تفاوتی در رنگ دیوار های مختلف وجود نداشته باشد. هنگام خرید به دارا بودن نشان استاندارد و گارانتی محصول توجه کنید.

انتهای پیام/

 

 

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.