به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از لرستان، حجت الله یونسی بیان کرد: دراین رستوران، تهیه غذا برای هر وعده غذایی، تا سقف پنجاه هزار ریال به صورت رایگان خواهد بود، مشروط بر آنکه در آن وعده دانشجو ازسلف سرویس اصلی دانشگاه استفاده نکنند.
وی اظهارداشت: این مجتمع یک رستوران مکمل برای سلف سرویس اصلی است که با مشارکت دانشجویان به روش تعاونی اداره میشود.
معاون دانشجویی دانشگاه لرستان با اشاره به اینکه روزانه بیش از ۶ هزار پرس غذا طبخ و توزیع میشود، اظهارداشت: نظارت دایمی و همیشگی بر روند تهیه اجناس، طبخ و توزیع سه وعده غذایی برای دانشجویان دراین واحد دانشگاهی منطبق برسرفصلهای صندوقهای رفاه دانشجویی و نحوه طبخ و توزیع دراستانداردهای ابلاغی بهداشتی انجام میشود.
یونسی بیان کرد: تعداد ۶ سالن غذا خوری دراین دانشگاه فعال وجود دارد و مراکز اقماری پلدختر، کوهدشت، نورآباد و الشتر نیز دارای سالنهای غذاخوری مجزا برای بانوان و آقایان هستند.
وی اضافه کرد: نحوه چیدمان غذا با مقدار مصرف کالری مورد نیاز دانشجویان منطبق است و برای این مهم از کارگروههای غذایی دراستان برای بهره وری بهتر وبیشتراستفاده میشود.
وی ادامه داد: در راستای تبدیل تجهیزات آشپرخانه و سلف سرویس دانشگاه از بهترین شرکتهای تولید کننده کشور امکانات مورد نیاز خریداری شده است.
معاون دانشجویی دانشگاه لرستان گفت: برنامههای اداره تغذیه توسط صندوق رفاه دانشجویان کشور و سامانه جامع تغذیه کشورآماردانشجویان را رصد میکند ضمن اینکه کارگروههای تغذیه صندوق رفاه فعالیتهای آنالیزی را انجام میدهند و رتبه بندی ادارات تغذیه انجام میشود.
یونسی اظهارداشت: دانشگاه لرستان در سامانه اداره تغذیه دانشگاههای منطقه رتبه خوبی کسب کرده و اکنون هدف صندوق رفاه رفتن به سمت رستورانهای آزاد میباشد.
انتهای پیام/د