به گزارش خبرنگار حوزه حوادث و انتظامی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، سرهنگ حسین رمضانی معاون حقوقی و بین الملل پلیس فتا ناجا در حاشیه اولین نشست تخصصی پیشگیری جرائم سایبری در حوزه بانکداری الکترونیک، در جمع خبرنگاران اظهار کرد:موضوع اسکیمرها یکی از جرایم مهمی که امروز در سطح پلیس فتا در حال بررسی است.
سرهنگ رمضانی تصریح کرد: شهروندان به این مسئله توجه کنند زمانی که خریدی انجام میشود به هیچ عنوان رمز کارت بانکی خود را در اختیار صاحب دستگاه پز قرار ندهند لذا این حق حقوقی آنها است که رمز کارت را خودشان وارد کنند.
وی افزود: زمانی که ما رمز خود را با صدای بلند اعلام میکنیم موجب تخلیه حساب بانکی توسط کلاهبرداران میشویم.
معاون حقوقی و بین المللی پلیس فتا ناجا بیان کرد: هدف بیش از ۸۱ درصد مجرمان سایبری جرائم مالی است، افراد روشهای مختلفی را انجام می دهند تا حساب بانکی افراد را خالی کنند.
وی گفت: در حوزه فیشنیگ و برداشتهای غیر مجاز آمارهای بسیاری داریم،۶۱ درصد از جرایم سایبری کشور در حوزه اقتصادی در حال وقوع است.
سرهنگ رمضانی گفت: از اهداف مهم پلیس فتا بحث مقابله با سایت های قمار آنلاین است که تا کنون ۱۵ سایت قمارآنلاین را شناسایی کردیم.
وی با اشاره به اینکه مهمترین سوءاستفاده قماربازهای آنلاین از درگاههای بانکی است، افزود: باید تمام صاحبان درگاه بانکی بدانند که در مقابل تحویل درگاه بانکی مسئول هستند و نباید آن را به دیگران اجاره دهند.
سرهنگ رمضانی تاکید کرد: تکالیف اداره پست در این خصوص این است که ورود کند و نظارت داشته باشد. صرفا ارسال مرسولات از طریق پست ارسال نمیشود بلکه پیکها نیز این کار را انجام میدهند.
معاون حقوقی و بین الملل پلیس فتا ناجا خاطرنشان کرد: کالاهایی که مردم به صورت اینترنتی خریداری کردند باید از طریق راههای مطمئن به دستشان برسند و ما در راستای تحقق این موضوع در حال تلاش هستیم.
انتهای پیام/
هشدار پلیس نسبت به سایت های قمار