مواد لازم برای مرغ آلو:
مرغ تکهای به تعداد نفرات
آلو بخارا برای هر تکه مرغ ۳-۵ عدد
پیاز درشت رنده شده ۱ عدد
رب گوجه فرنگی ۳ قاشق غذاخوری
رب انار یا آلوچه در صورت لازم ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
شکر ۳ قاشق غذاخوری
طرز تهیه مرغ آلو:
ابتدا تکههای مرغ را که به آنها ادویه و نمک زده ایم را در روغن سرخ میکنیم و از روغن خارج میکنیم. سپس در همان روغن پیاز رنده شده اضافه میکنیم و تفت میدهیم تا طلایی شوند بعد از آن رب ااضافه میکنیم و تفت میدهیم تا خوشرنگ شود سپس کمی آب میریزیم و مرغهای سرخ شده را اضافه میکنیم تا بپزد. وقتی جا افتاد آلوها را به همراه شکر اضافه میکنیم تا چند جوش بزند و جا بیفتد.
* بعضی از آلو خورشتیها شیرین هستند و ترش نیستند در این صورت دیگر احتیاجی به شکر نیست، ولی اگر ترش و ملس دوست داشتید میتوانید کمی رب آلوچه یا رب انار به همراه شکر اضافه کنید و، اما اگر آلوهایتان ترش بودمی توانید به آنها شکر اضافه کنید تا ملس شود و احتیاجی به رب انار نیست.
* آلوهای من زودپز بودند و آنها را حیس ندادم، ولی اگر آلوهایتان دیر میپزند کمی از قبل در آب خیس بدهید.
منبع: بیتوته
انتهای پیام/