رئیس سازمان تعزیرات حکومتی استان تهران از مشکلات توزیع گوشت گرم و واردات آن به کشور و تخلف شرکت‌های لبنی در بحث گران‌فروشی سخن گفت.

جریان توزیع گوشت دولتی در رستوران‌ها و تخلف شرکت‌های لبنی چیست؟ + فیلمبه گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، محمدعلی اسفنانی رئیس سازمان تعزیرات حکومتی استان تهران درخصوص پرونده‌های تشکیل شده درخصوص توزیع گوشت گرم گفت: در بحث احتکار و گران‌فروشی گوشت پرونده‌هایی هم تشکیل شده و چندین مورد کشفیاتی در بحث گوشت منجمد و همینطور گوشت گرم گوسفندی داشتیم.

وی افزود: این گوشت‌ها باید به دست مصرف کننده می‌رسید و توزیع می‌شد، اما متأسفانه در سایر مکان‌ها مثل رستوران‌ها و ... که اجازه استفاده به این سبک را نداشتند توزیع شده و گشت‌های ما رسیدگی و پرونده آن‌ها را به شعب ارجاع داده و حکم قطعی برای آن‌ها صادر شده است.

پیش از این مسئولان دادستانی تهران و همچنین پلیس تهران بزرگ از کشف محموله‌های گوشت منجمد و گرم به میزان ۷ هزار کیلوگرم و ۴۵۰۰ کیلوگرم در نقاط مختلف شهر تهران خبر داده بودند.

رئیس سازمان تعزیرات حکومتی استان تهران همچنین درباره اقدامات انجام گرفته سازمان تعزیرات حکومتی در بحث تخلف شرکت‌های لبنی بیان کرد: در چندین مورد تخلف شرکت‌های تولیدکننده مواد لبنی بحث گرانفروشی بیشتر مطرح بود، پرونده‌هایی تشکیل شد که برخی به حکم و به قطعیت رسیده و در حال اجرا است و برخی هم شعب بدوی رأی صادر کرده و شعب تجدیدنظر در حال انجام تحقیقات لازم هستند تا حکم قطعی صادر شود.


بیشتر بخوانید:اقدامات دولت برای تعدیل قیمت در بازار گوشت چه زمانی به ثمر می‌نشیند؟


این در حالی است سید یاسر رایگانی سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی در نشست خبری ۲۸ آبان سال جاری خود گفته بود از مجموع ٣٠ فقره پرونده تخلف شرکت‌های لبنیاتی در سراسر کشور، حکم ١۵پرونده صادر شده است و ٩ شرکت لبنیات ١٧۵ میلیارد تومان جریمه نقدی شدند؛ همچنین حکم برائت برای سه شرکت صادر شده است و ١٢ پرونده دیگر نیز در جریان رسیدگی است.

سخنگوی تعزیرات در آن جلسه درباره جزئیات احکام صادر شده برای شرکت‌های لبنیاتی گفته بود یک شرکت لبنی معروف که مجموع تخلفات گرانفروشی آن‌ها در پنج پرونده تجمیع شده، ۸۴۰ میلیارد ریال در حق صندوق دولت محکوم شده است و شرکت لبنیات دیگری به پرداخت ۱۰ میلیارد ریال جریمه در حق دولت محکوم شد.

به گفته وی همچنین یک شرکت لبنیات در دو پرونده به پرداخت ۵۶ میلیارد ریال و شرکت لبنی دیگری به پرداخت ۳۵ میلیارد ریال جزای نقدی محکوم شده است.

رایگانی بیان داشت: در مورد لبنیات شاهد تکرار تخلف در واحد‌های تولیدی هستیم، زیرا جریمه‌ها بازدارندگی لازم را ندارد و در شرایطی که شیر را ۴۵ روزه از دامدار خرید می‌کنند، اما مافیایی که وجود دارد شیر را از دامدار به روز می‌خرند و اقدام به تبدیل آن به شیرخشک و قاچاق می‌کنند.

منبع:فارس

انتهای پیام/

ماجرای توزیع گوشت دولتی بین رستوران‌ها و تخلف شرکت‌های لبنی

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.