به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، حجت الاسلام عبدالحمید امانت بهبهانی ،معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری خوزستان بیان داشت: با اصلاح و به روز شدن قانون مجازات اسلامی و همچنین تعیین مجازاتهای جایگزین حبس برای برخی بزهکاران، میتوان از بسیاری حبسها پیشگیری کرد.
وی بیان کرد: پژوهشها نشان میدهد که هر فرد با ورود به زندان، ۷۹ نفر از اطرافیان خود را درگیر میکند که نتیجه آن میتواند زیان بار باشد.
امانت بهبهانی گفت: مجازاتهای جایگزین حبس مورد تاکید مقام معظم رهبری است و باید با مطالعه و دقت و در راستای اصلاح مجرمان و جامعه انتخاب شود.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری خوزستان عنوان کرد: حاشیه نشینی، طلاق، مفاسد اخلاقی، کانونهای بحران شهری و اعتیاد را از چالشهای اجتماعی پیش رو است و این مسایل از مواردی است که مقام معظم رهبری بر توجه به آن تاکید زیاد دارند و خود شخصا' آنها را پیگیری میکنند از این رو باید از سوی مسئولان استانی نیز مورد توجه ویژه قرار گیرد و برای کاهش آنها در جامعه برنامه ریزی و اقدامهای مناسبی صورت گیرد.
معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری خوزستان افزود: شهرستان باوی از مناطق سالم استان است که با توجه به ظرفیتهایی که دارد میتواند به عنوان پایلوت برنامههای این معاونت قرار گیرد و این معاونت آمادگی دارد تا برنامههای مشابه را در شهرستان باوی اجرایی کند.
امانت بهبهانی اظهار داشت: بر همین اساس از هم اکنون، ۳۰ درصد ظرفیت دورههای آموزشی و تربیت مربی در مرکز استان به شهرستان باوی اختصاص مییابد ضمن آنکه این شهرستان میتواند مجوز ۱۰ مرکز مشاوره جدید را برای کاهش آسیبهای اجتماعی به ویژه کاهش اختلافات خانوادگی راه اندازی کند و اجرای طرح مصلحین در راستای تربیت حکمین قرآنی از طرحهای موثر این معاونت است که هم اکنون در شهرستان شوشتر در حال اجرا است.
انتهای پیام/م